Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Trænger din have til en anlægsgartner?
Indhent tilbud på din anlægsgartner opgave

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02G70062 (1)

En anlægsgartner kan være dig behjælpelig med:

  • Haverenovering
  • Etablering af ny have
  • Etablering af haveanlæg
  • Træfældning
  • Vedligeholdelse af din have
  • Brolægning

Hvorfor vælge en anlægsgartner til din opgave?

En anlægsgartner udfører mange forskellige opgaver, lige fra brolægning til vedligeholdelse af din have. Skal du etablere en ny have kan det være en fordel med gode råd fra en anlægsgartner til alt fra at skabe symmetri i haven, indrette haven i rum, anlægge en køkkenhave, til valg af buske, planter og blomster i haven. Kniber det med tiden kan en anlægsgartner også være behjælpelig med at vedligeholde din have, så du har en flot, præsentabel og velholdt have, året rundt.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

En anlægsgartner kan mange ting ­ og har grønne fingre

En anlægsgartner er specialiseret i havearbejde og anlægsarbejde, og kan derfor både anlægge terrasser og stier, og etablere haver, samt vedligeholde haven. Anlægsgartnere er uddannet til både at etablere og pleje mindre haveanlæg, såsom private haver, men har også erfaring og kompetencer inden for etablering af store anlæg og arealer, som eksempelvis store haver, golfbaner eller parker.

Ingen opgave er for lille eller stor for en anlægsgartner

En anlægsgartner kan hjælpe dig med mange opgaver i din have, både når det gælder mindre opgaver som plantning af buske, til de større opgaver som etablering af en ny have, eller at anlægge en ny græsplæne. Med en anlægsgartner får du kyndig rådgivning og hjælp fra en gartner med grønne fingre og med rygsækken fuld af de rette kompetencer og erfaring.

02G70010 (1)