Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Skal du etablere ny have?
Få hjælp fra en anlægsgartner med grønne fingre

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02B46690 (1)

Hvordan kan en anlægsgartner etablere den have du går og drømmer om?

  • Haveplan for etableringen af den nye have
  • Råd og vejledning i forhold til indretning
  • Vejledning i forhold til buske, træer og blomster
  • Etablering af haven, græs, bed, stier og terrasse.
  • Vedligeholdelse af haven

Etablering af ny have – det starter med en haveplan

Når du står overfor den udfordring det kan være, at etablere en ny have, så kan det være en god idé at udarbejde en haveplan. Hvilke ønsker har du for din have, skal det være en åben have, skal du have et bed, eller en køkkenhave? Der er mange ting som bør overvejes og netop her kan en anlægsgartner være behjælpelig. En anlægsgartner kan nemlig fortælle dig, hvor meget arbejde der vil være i at passe og vedligeholde haven, alt afhængig af, hvilken type have du ønsker og hvilke planter du vælger. Ved en etablering af en ny have kan du nemlig få det præcis som du vil have det – og med en anlægsgartner kan du få dine drømme opfyldt.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Etablering af ny have til private, virksomheder og offentlige haveanlæg

Om der skal etableres en ny have til private, virksomheder eller til parker, attraktioner eller andet, så kan en anlægsgartner være behjælpelig. Etablering af en ny have kan være mange ting, alt fra at anlægge en ny have til et nybyggeri, skabe en gårdhave til boligforeningen eller virksomheden, eller etablere en ny have i parken. Ved at benytte en anlægsgartner til etableringen får du kyndig råd og vejledning, så du ender med en have, som både er smuk, og som matcher til den tid du ønsker at bruge på at vedligeholde den.

Du kan naturligvis også få en anlægsgartner til at vedligeholde haven, for udover erfaring i etablering af nye haver er en gartner også uddannet i at pleje og vedligeholde haven.

02G70065 (1)