Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Skal du have et nyt haveanlæg?
Etablering, vedligeholdelse eller renovering af haveanlæg

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02G70062 (1)

Lad en anlægsgartner hjælpe dig med opgaverne ved dit haveanlæg

  • Haverenovering
  • Etablering af haveanlæg
  • Træfældning
  • Vedligeholdelse af din have
  • Brolægning

Gør brug af en anlægsgartner til dit haveanlæg

Haveanlæg kan være en stor mundfuld, både for private og virksomheder. En anlægsgartner kan være behjælpelig i forhold til råd og vejledning der kan give dig den have du drømmer om. Du kan bruge en anlægsgartner til at give et bud på  hvordan du udnytter haven bedst muligt, men du kan også lade anlægsgartneren udføre hele arbejdet, fra idé til det færdige haveanlæg, så du blot kan læne dig tilbage og nyde det færdige resultat.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe dig med?

En anlægsgartner er uddannet i etablering af haveanlæg og vedligeholdelse og pleje. Om du skal til at etablere et nyt haveanlæg, nemlig et nyanlæg, eller du skal renovere en eksisterende have  kan en anlægsgartner være behjælpelig. En gartner kan hjælpe med alt fra små opgaver, såsom at anlægge et stisystem gennem haven til de større projekter såsom at anlægge en ny græsplæne, skabe symmetri i din have, til at etablere en ny have ved nybyggeri. Med en anlægsgartner kan du få gode råd til indretningen af din have og modtage gode råd i forhold til beplantningen i haven, i forhold til den mængde tid du ønsker at bruge på din have.

Med en anlægsgartner får du en ekspert i haveanlæg

At anlægge et nyt haveanlæg eller at renovere et havelæg kan være en udfordring. Med en anlægsgartner får du kyndig hjælp, fra fagfolk med grønne fingre. Om du har brug for rådgivning, eller en anlægsgartner til at udføre arbejdet, så kan du få gratis tilbud på din opgave lige her. En anlægsgartner er både uddannet til at etablere haveanlæg i alt fra mindre haver til store parker og derfor er ingen opgave for stor eller for lille for en anlægsgartner.

02G70010 (1)