Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Skal du etablere ny have?
Få hjælp fra en anlægsgartner med grønne fingre

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02B46690 (1)

Eksempler på, hvordan en anlægsgartner kan hjælpe med en haverenovering:

  • Træfældning
  • Etablering af sti-systemer
  • Anlægning af bede
  • Anlægning af ny græsplæne
  • Anlægning af terrasse
  • Rådgivning ifht. haveindretning
  • Rådgivning ifht. planter/buske/træer
  • Etablering af ny have og beplantning

Haverenovering kræver en plan – få hjælp til din drømmehave

Det kan være en stor mundfuld at renovere haven, og du kan gøre klogt i at gøre dig nogle tanker ift. hvilken have du drømmer om. Skal haven være nem at vedligeholde, ønsker du flere bede, skal din have præge sanserne, eller bruger du haven til ren afslapning? Der er mange overvejelser du kan gøre dig, og en anlægsgartner kan hjælpe dig, så din haverenovering ender ud i en drømmehave. En anlægsgartner kan hjælpe dig med en plan over din haverenovering med alt fra indretning af haven til valg af træer, buske og planter, der egner sig til netop din have.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Haverenovering dækker over mange typer af opgaver

Haverenovering kan betyde mange ting, og det kan være alt fra små haver til store haver og arealer der skal renoveres. En renovering kan bestå af at fjerne en eksisterende græsplæne for at anlægge en ny, anlægge en ny terrasse, fælde træer og indrette haven i små rum, så haven er indbydende. Hvis du ønsker at foretage en haverenovering er det typisk for at give haven et løft, så den bliver som du drømmer om, og her kan du gøre brug af en anlægsgartners viden om de forskellige muligheder for netop din have.

Hvis du skal i gang med en haverenovering og gerne vil ende op med din drømmehave i første forsøg, så kan du med fordel gøre brug af en anlægsgartner. Ved at gøre forarbejdet godt og rigtig kan du få den have du drømmer om, og som matcher den mængde af tid du ønsker at bruge på at vedligeholde haven. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille for en anlægsgartner, der både er uddannet til at renovere små som store haveanlæg.

02G70065 (1)