Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Har du en opgave der indebærer asfalt?
Indhent tilbud på din asfalt opgave

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


munck-asfalt-tromle

Hvorfor vælge asfalt?

  • Slidstærk belægning
  • En belægning der kan holde i mange år
  • Et billigere alternativ ift. stenbelægning

Hvorfor du med god grund kan vælge nyt asfalt

Asfalt er slidstærkt og derfor utrolig holdbart og er derfor en langsigtet investering. Mange vælger at belægge arealer med nyt asfalt, da det kræver meget lidt vedligeholdelse, sammenlignet med eksempelvis en parkeringsplads, et gårdareal eller en indkørsel belagt med fliser. Asfalt kan holde til en meget tung belastning, og derfor behøver du hverken at bekymre dig om, hvorvidt belægningen kan holde til eksempelvis tunge køretøjer.

Både virksomheder og private vælger at få nyt asfalt som belægning til arealer, fordi det både er en investering der giver en besparelse af tid i forhold til vedligeholdelse, og fordi det er en belægningstype som man kan få glæde af i mange år frem. Nyt asfalt anvendes både hos boligforeninger, på fællesarealer som skal kunne klare en del slid, hos private i eksempelvis indkørsler, og hos virksomheder.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvem skal stå for asfalteringen?

Når du skal have nyt asfalt skal du tage stilling til, hvem der skal stå for asfalteringen. De fleste store entreprenørfirmaer tilbyder typisk asfalt som belægningsform, men her på siden vil du kunne finde virksomheder, som har specialiseret sig i nyt asfalt og asfaltering. Ved at vælge en specialist inden for asfalt får du fagfolk på opgaven som har stor erfaring med denne type belægning. Vil du have nyt asfalt der kan holde i mange år frem, er det vigtigt at asfalten er plan – hvilket brugen af specialiserede fagfolk vil sikre dig.

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 10.00.35