Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Brug en autoriseret elektriker
Skal el installationerne renoveres eller gennemses?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


Eltjekk-ned

Fordele ved at alliere sig med en elektriker:

  • Korrekte og sikre el-installationer
  • Tjek af de eksisterende installationer
  • Råd og vejledning ift. energioptimering

Med en elektriker på opgaven er du dækket godt ind

En elektriker udfører mange opgaver, store som små. Med alt fra reparation af ledninger, opsætning af stikkontakter til tjek af nuværende el-installationer med henblik på at renovere og energioptimere dem. Hvis du ikke har erfaring med el anbefales det at kontakte en elektriker, for at få en fagperson til at udføre opgaven. Ifølge lovgivningen er der en række opgaver som du ikke selv må udføre, og her er det nødvendigt at kontakte en elektriker. At få et jævnligt tjek af dine nuværende el-installationer kan også give anledning til at optimere din nuværende installation, hvilket kan spare dig for penge på sigt.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

En elektriker kan give dig detaljer der gør forskellen

El er for mange en nødvendighed, og el bruges til mange ting i hverdagen, såsom lys, fjernsyn, og til at lave mad, for bare at nævne nogle af de ting vi bruger el til. Men når det basale el er på plads kan der alligevel være detaljer, som gør el en smule sjovere. Automatikstyring eller netværkstyring er blevet moderne både i private hjem og hos virksomheder. Forestil dig at sidde ude på terrassen og kunne styre markisen, uden at skulle løfte en finger, eller dæmpe lyset i stuen eller mødelokalet, uden at skulle rejse sig. Måske vil du gerne have en elektrisk port, så du selv kan styre hvem der kommer på besøg?

En udskiftning af gamle stikkontakter kan give huset et mere moderne udtryk, og nogle gange er det små detaljer der skal til, for at gøre det hele en smule mere lækkert. En elektriker kan give dig råd og vejledning, hvis du har nogle detaljer i hjemmet, eller i virksomheden, som du godt kunne tænke dig.

Data-ned