Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Nyt el i lejlighed eller hus?
Allier dig med en elektriker

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


Eltjekk-ned

En elektriker kan tilbyde:

  • Sikre el-installationer
  • Tjek af nuværende installationer
  • Renovering af el-installationer
  • Optimering af el-installationer

En optimering af de nuværende el-installationer

Nyt el i lejlighed eller hus kan være for mange ting. En elektriker arbejder med alt inden for el, så skal du have skiftet eltavlen, trukket strøm til nye stikkontakter eller lavet nogle nye lysinstallationer, så er det en elektriker du skal have på besøg. Ved et besøg kan en elektriker foretage et eftersyn af de nuværende installationer, hvorefter I kan tage en snak om ønskerne til nye installationer. Om det er et behov for ekstra stikkontakter, eller der er gang i en komplet boligrenovering, hvor I har brug for nyt el i lejligheden eller huset, så kan en elektriker varetage opgaven for dig – hvilket sikrer dig, at arbejdet udføres sikkert og i henhold til lovgivningen.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

El-installationer i nybyggeri

Skal der foretages el-installationer i lejligheden eller i huset, som en del af et nybyggeri, skal du også have fat på en elektriker. Ved nybyggeri er fordelene at du kan optimere det hele fra start af, så du opnår de mest optimale el-installationer.

Det kan være en fordel at overveje hvor du blandt andet ønsker stikkontakter, og her kan en elektriker også være behjælpelig, hvis du har brug for et godt råd. Nyt el i lejlighed eller hus er ingen sag for en elektriker, der har stor erfaring både med renovering af eksisterende el-installationer og etablering af nye.

Data-ned