Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få fat i en professionel elektriker
Skal der laves nyt el i køkkenet?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02E81935 (1)

El-installationer i dit køkken:

  • Nye eller flere stikkontakter
  • Opvaskemaskine
  • Kaffemaskine
  • Indbygget vandkoger
  • Spots i loftet
  • Emhætte
  • Køleskab
  • Mikroovn

Du kan ikke selv klare alle el-opgaver

Når køkkenet skal renoveres eller du skal have et nyt køkken kræver det som regel nyt el. Hvor der er besparelser at hente hvis du selv monterer dit køkken er du nødsaget til at få en el-installatør eller elektriker på opgaven ved visse typer el opgaver. Hvis der skal laves nyt el i køkkenet, i form af nye el-installationer eller en udvidelse af eksisterende, så dikterer lovgivningen at du ikke selv må klare opgaven. Typisk kan der være behov for flere stikkontakter, og dette er et godt eksempel på en opgave du ikke selv må udføre. Du kan derimod indhente gratis tilbud på det nye el til dit køkken, ganske uforpligtende lige her på siden.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Ting du bør overveje når du skal have nyt el i køkkenet

Du kan med god grund planlægge indretningen af køkkenet på et tidligt stadie, så du kan planlægge i forhold til eksempelvis stikkontakter, og er du i tvivl, så allier dig med en elektriker for rådgivning. Du må ikke selv etablere nye stikkontakter i køkkenet, og når du alligevel skal have fat i en elektriker, kan du med fordel tage denne med på råd fra starten.

En elektriker har stor erfaring med etablere nyt el i køkkenet, og du kan med fordel tage en snak med elektrikeren for at være sikker på, at dine elinstallationer bliver som du ønsker. Du kan med fordel få lavet det nye el inden du monterer det nye køkken, såsom etablering af nye stikkontakter og få belysningen på plads, eksempelvis med spots i loftet.

interkontroll-ned copy 2