Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få større tryghed med en porttelefon
Skal sikkerheden øges i ejendommen?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02A136KF (1)

Fordele ved porttelefoner:

  • Sikkerhed for beboere/virksomheder
  • Mindre risiko for indbrud
  • Øger lejemålets attraktivitet
  • Ingen uvelkomne gæster

Undgå uvelkomne gæster med porttelefoner

Er opgangen eller virksomheden frit tilgængelig for alle kan det skabe utryghed for ejendommens beboere og virksomhedens ansatte. Som boligforening eller virksomhed kan en let tilgængelig ejendom eller virksomhed også øge risikoen for indbrud og hærværk, hvilket kan blive en dyr fornøjelse, såfremt uheldet er ude. Med porttelefoner kan du skabe tryghed blandt lejere og ansatte, for med muligheden for at identificere besøgende før de lukkes ind i opgangen eller ind til virksomheden mindskes risikoen for uvelkomne gæster. Er det på tide at øge sikkerheden og mindske risikoen, så er det en elektriker du skal have fat i. Elektrikere kan installere nye porttelefoner, og foretage servicetjek på eksisterende porttelefoner.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

En porttelefon skal virke, hver gang

Hvis du har gjort en indsats for at øge sikkerheden og mindske risikoen for uvelkomne gæster, ved at installere porttelefoner, så er det vigtigt at sikre sig, at de virker året rundt. Hærværk og klip af ledninger til porttelefoner ses ind i mellem, hvilket betyder at ejendommen og virksomheden igen er sårbar over for uvelkomne indtrængere.

Det anbefales derfor at få foretaget serviceeftersyn af porttelefoner, så du kan sikre dig at de altid virker som de skal. Et eftersyn af dine porttelefoner varetages af en elektriker. Det er essentielt for en virksomhed eller en ejendom der benytter sig af porttelefoner, at de ansatte kan lukke andre ansatte eller kunder ind, og beboere kan lukke op for deres gæster.

Opvarmning-mid