Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få spejlvægge der opfylder dit behov
Spejlvægge er store flader i spejlglas

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


Mirror wall (1)

Hvorfor vælge spejlvægge?

  • Et spejl der passer til dine behov
  • Et spejl i den størrelse du ønsker
  • Kundetilpassede løsninger

Spejlvægge med et væld af muligheder

Har du nogensinde stået og nærstuderet din teknik i fitnesscenteret, så har du med stor sandsynlighed stået foran en spejlvæg, som er meget populær i fitnesscentre. Har du været i et prøverum med et stort spejl, så har butikken nok udstyret prøverummet med spejlvægge. Spejlvægge er eftertragtede fordi du kan få et spejl i den størrelse du ønsker og du behøver derfor ikke lade dig begrænse af udvalget hos boligbutikker og byggemarkeder. Også i entrémiljøer i private hjem og hos virksomheder kan der opsættes spejlvægge, og entréen kan virke større og mere rummelig med spejlvægge.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvordan kan du få spejlvægge?

Hvis du går og drømmer om spejlvægge skal du kontakte en glarmester. En glarmester er specialiseret i glas og kan skære spejlvæggen så den passer til dine ønsker, og naturligvis montere den for dig. Har du specielle ønsker til formen på din spejlvæg eller størrelsen, så kan en glarmester i langt de fleste tilfælde hjælpe dig.

Ønsker du et indrammet spejl i en specielt størrelse, der skal fungere som spejlvæg i entréen, i butikken eller i virksomheden, så kan du også få produceret og indrammet din spejlvæg hos en glarmester.

interkontroll-ned copy 2