Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Med termoruder kan du opnå besparelser
Trænger dine vinduer til en udskiftning

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


ISS_5096_02612 (1)

Hvorfor vælge termoruder?

  • Bedre isolering
  • Besparelse på varmeregningen
  • Bedre indeklima

Bedre isolering og penge sparet på varmeregningen

Trænger dine vinduer til udskiftning, eller vil du gerne opnå en bedre isolering i din bolig eller i virksomheden? Termoruder er bygget i to lag glas, adskilt af en afstandsplade i stål eller aluminium, modsat den normale rude, som kun består af et enkelt lag glas. Derfor opnås der med termoruder en bedre isoleringsevne, hvilket betyder at ruderne holder bedre på varmen. Er du træt af at fyre for gråspurvene hver eneste vinter, uden at få det indeklima du håber på? Med termoruder kan du både få et bedre indeklima og spare penge på varmeregningen.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvilken type termorude skal du vælge?

Hvis du skal skifte dine vinduer skal du tage stilling til, hvilken type vinduer du ønsker. Hvis du har besluttet dig for at vælge termoruder, findes der stadig et væld af forskellige typer. Termoruder fås med lyddæmpende egenskaber, hvilket kan være passende for en virksomhed der har sin beliggenhed i et støjende industrikvarter.

Termoruder fås også med brandhæmmende -, såvel som solafskærmende egenskaber. Om du skal skifte vinduer i din private bolig eller i virksomheden anbefales det, at du allierer dig med en glarmester, der kan give dig kyndig rådgivning i forhold til valg af termoruder, såvel som sørge for at montere de nye vinduer.

02E87219 (1)