Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Gulvfirmaer til alle typer gulve
At forvandle selv et nedslidt gulv til nyt

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02F00013 (1)

Et gulvfirma kan

  • Slibe eksisterende gulve
  • Afhøvle gulve
  • Behandle og lakere gulve
  • Lægge nye flotte gulve

Fra slidt til nyt

Gulvet er noget af det du først ligger mærke til når du træder ind i en virksomhed eller en bolig. Trænger gulvet til en kærlig hånd har du som regel to valgmuligheder. Enten renoveres det nuværende gulv ellers kan der lægges nyt gulv. Et gulvfirma kan vejlede dig i forhold til om du bør investere i en renovering eller om det bedst kan betale sig at lægge et nyt gulv. Selv det mest tarvelige gulv kan som regel høvles og slibes så det fremtræder næsten som nyt, hvis du ikke ønsker at skulle lægge nyt gulv. Et gulvfirma arbejder dagligt med at renovere eksisterende gulve og lægge nye, så det anbefales at du konsulterer en fagmand.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Skal gulvet renoveres eller skal der lægges nyt?

Om gulvet bør lægges på ny eller der stadig kan pustes liv i det eksisterende kan et gulvfirma bedst svare dig på. Forvandlingen ved afhøvling, slibning og pleje af gulvet kan være stor, og ofte vil du knap nok kunne se at gulvet er renoveret. I andre tilfælde kan gulvet være så medtaget, at en renovering kun er en kortsigtet løsning, og derfor gør du klogest i at lægge nyt gulv.

Ved at alliere dig med et gulvfirma får du kyndig rådgivning i forhold til gulve, og et gulvfirma vil kunne klare opgaven uanset om der skal renoveres eller lægges nye gulve.

ING_19060_24598 (1)