Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
En gulvafslibning kan forvandle gulvet
Trænger dine gulve til en kærlig hånd?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02F00013 (1)

Fordele ved gulvafslibning

  • Du slipper for at lægge nyt gulv
  • Gulvene slibes, så de fremstår på bedste vis
  • Mærker, hak og skader slibes væk
  • Gulvene behandles efter ønske og behov

Kan du selv foretage en gulvafslibning?

Du kan selv leje en maskine til at slibe gulve med, men det er en svær kunst at gøre rigtig. Selvom det måske virker nemt kræver det omhu, viden og ikke mindst erfaring at slibe gulvene så de fremstår på bedste vis, uden at skade dem. En korrekt gulvafslibning kræver godt forarbejde, og det kræver erfaring at vide, hvor langt der skal slibes ned, afhængig af træsorten der arbejdes med. Herudover er det en tung maskine at arbejde med og det kræver erfaring at kunne manøvre den rundt i alle hjørner, så din gulvafslibning bliver perfekt. Derfor anbefales det altid at lade et gulvfirma foretage gulvafslibninger for det bedste resultat.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Renovering eller nyt?

Er du i tvivl om dine gulve kan renoveres eller om du bør lægge nyt gulv? Et gulvfirma er specialiseret i gulve og vil kunne svare på dette, men i langt de fleste tilfælde kan dine gulve gennemgå en meget positiv forvandling med en gulvafslibning.

Ved at slibe gulvene fjernes skader, hak og andre småproblemer i træet, og gulvene kan derefter behandles med eksempelvis lak eller lud. Ved at alliere dig med et gulvfirma kan du få rådgivning omkring dine gulve og få gode råd til at pleje det efter gulvafslibningen. Med et gulvfirma på opgaven får dine gulve de bedste betingelser for en renovering du vil få glæde af i mange år frem.

Opvarmning-mid