Kontakt os

Skriv eller ring til os

Indhent dit uforpligtende tilbud på din byggeopgave her.

Mere end +80.000 opgaver løst. Vores top kvalificerede håndværkere og fagfolk står klar til at rådgive dig til det bedste resultat.

Sådan bestiller du din bygge opgave hos Gratisbyggetilbud

Du indsender en kort beskrivelse og eventuelle billeder af din bygge- eller renoveringsopgave via vores kontaktformular her på siden.

Samtidig tilføjer du dine kontaktoplysninger, så vores serviceafdeling kan komme i kontakt med dig.

Når opgaven er indsendt modtager du en bekræftelsesmail inden for 2 minutter med et link til dit personlige opgaveoverblik. Her kan du løbende logge ind og følge status på din indsendte opgave.

Har du andre spørgsmål?

Du kan kontakte os direkte ved at udfylde formularen, skriv på vores mail eller indsende din opgave her, hvis du ønsker at modtage et gratis tilbud.


Her finder du os

Adresse: Galoche Alle 15, 4600 Køge

E-mail: kontakt@gratisbyggetilbud.dk


Sådan virker Gratisbyggetilbud.dk

Indhent 3 uforpligtende tilbud idag

  • Beskriv og indsend din opgave

  • Vi behandler din opgave

  • Vi gennemgår og håndterer evt. tekniske spørgsmål om opgaven

  • Op til 3 håndværkere kontakter dig og afgiv tilbud

  • Vælg en håndværker og få din opgave løst

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

Har du nogle spørgsmål til processen hos Gratisbyggetilbud.dk ?

Her kan du få få svar på processen og de mest almindelige spørgsmål som kunde, inden du bestiller en opgave fra Gratisbyggetilbud.dk

Hvis du kun ønsker at få en sammenligningsgrundlag i forhold til din nuværende pris på et byggeri eller en opgave, men ikke et konkret tilbud på din opgave. Så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde en seriøs håndværkere eller to, der kan rådgive dig til den bedste løsning via telefonen.

I forhold til et prisoverslag, bør du være opmærksom på, at der er mange opgaver, som kræver at den enkelte håndværker eller at vi fra Gratisbyggetilbud.dk sender en fagmand ud og ser på din opgave.

For at være 110 % sikker på at den opgave du spørger ind til kan udføres inden de kan give dig en præcis pris på opgaven. Da der altid er uforudsete elementer eller komplikationer ved at give et prisoverslag over telefonen, vil denne metode sjældent give dig et helt præcist beløb, vi anbefaler derfor at du opretter en opgave eller tager kontakt til os direkte, så kan vi langt bedre vurderer netop din sag.

Ja, det er det. Vi vil gøre det så simpelt og enkelt for dig som muligt og derfor har vi  Hos Gratisbyggetilbud.dk besluttet at vi fremsender 3 tilbud til dig fra vores håndværkere og først når du har valgt det tilbud der passer bedst til netop din byggeopgave, så modtager den valgte håndværker opgaven og dine kontaktinformationer. Vi har allerede udvalgt seriøse og dygtige fagfolk til hver branche udfra deres kompetencer, erfaring og geografi.

Føler du som kunde at der er behov for yderligere besigtigelse af opgaven af den ene eller anden grund, eller opstår der spørgsmål omkring forløbet eller næste skridt, så aftal nærmere med os omkring det. Processen efter besigtigelsen – er at der vil blive afgivet tilbud fra op til 3 håndværkere på din opgave.

Indimellem får vi meget komplekse opgaver, som kan være svære at forstå eller løse lige imorgen, men vi gør altid alt hvad vi kan for at forstå din beskrivelse og dine ønsker.

Her er et godt tip til dig som kunde / Bygherre

Inden du vælger en håndværker til en byggeopgave kan det godt betale sig at tænke over følgende: Pris, opgavens størrelse, udførelse, estimeret tid eller hvornår du regner med at den skal være færdig og ikke mindst hvad du har af ideer og drømme med din opgave.

Så indhent 3 uforpligtende tilbud fra Gratisbyggetilbud.dk, så hjælper vi også med at få besigtiget og gennemgået din opgave med dig, hvis du er i tvivl om omfanget eller beskrivelsen er korrekt. Bestil her. 

Vi er synes personligt altid det er en god ide at indhente flere tilbud fra flere portaler og håndværkere. Det er ligesom at vælge forsikringer, det er ikke altid det første tilbud der er det bedste, men indimellem lærer man også mere om opgaven eller selv produktet via god rådgivning og det hjælper vi dig rigtig meget med!

Har man allerede selv indhentet ét tilbud, så vil vi anbefale, at man supplerer med to yderligere tilbud, så man har tre i alt.

Så indhent 3 uforpligtende tilbud fra Gratisbyggetilbud.dk, så hjælper vi også med at få besigtiget og gennemgået din opgave med dig, hvis du er i tvivl om omfanget eller beskrivelsen er korrekt.

Bestil her.