Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få en murer på opgaven
Drømmer du om et renoveret badeværelse?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


03C06417 (1)

En murers rolle ved et nyt badeværelse

  • Ny bruseniche
  • Nye gulvklinker
  • Nye vægfliser
  • Opmuret brusevæg
  • Opmurede vægge
  • Etablering af hæld
  • Ny rist i brusenichen

Få det badeværelse du går og drømmer om

I løbet af et liv tilbringes der utrolig meget tid på badeværelset og mange drømmer om et nyt badeværelse. At renovere badeværelset kan være en stor investering, men som en vigtig del af lejligheden, virksomheden eller huset, vælger mange at investere i et lækkert badeværelse. Ønsker du at renovere dit badeværelse så er det en murer du skal alliere dig med. En murer vil kunne rådgive dig i forhold til valg af materialer og vil naturligvis kunne renovere badeværelset for dig. Du kan renovere mange ting i boligen selv, men når det kommer til badeværelset anbefales det altid at du lader en murer klare det for dig. Forarbejdet er nemlig utrolig vigtigt, lige så vel som det er vigtigt at sikre at der ved renoveringen benyttes den rette fremgangsmåde og materialer, så badeværelset eksempelvis sikres med vådrumsmembran, så du undgår vandskader.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Et nyt badeværelse kan øge boligens værdi

De dyreste rum at renovere i en bolig er typisk køkkenet og badeværelset. Men investeringen kan sagtens tjene sig hjem. Til dels er det rart at kunne skabe det nye badeværelse som man altid har drømt om og som det er rart at opholde sig i, men det kan også have en positiv påvirkning på boligens værdi. Et lækkert og nyrenoveret badeværelse tæller som et stort plus hvis boligen en dag skal sælges, og selvom du ikke påtænker at sælge, kan dette være et incitament til at få renoveret badeværelset.

Er det på tide at renovere badeværelset, så du kan få et nyt badeværelse, der lever op til dine krav og ønsker? Med en murer på opgaven får du både et funktionelt badeværelse, med flot finish og fine detaljer, helt ned til fugearbejdet.

02C87053 (1)