Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Det hele bliver muligt med en tilbygning
Er pladsen blevet for trang derhjemme?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02E99988 (1)

Fordele ved en tilbygning

  • Giver dig den plads du har brug for
  • Billigere at bygge end at flytte
  • Værdistigning af boligen
  • Øger boligens attraktivitet

Du kan flytte eller du kan bygge til

Hvis pladsen er blevet for trang står mange mennesker i et dilemma om hvorvidt de skal flytte eller få en tilbygning. Der er lavet mange analyser på dette område og i langt de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at bygge til og få en tilbygning til huset. Hvis du samtidig er glad for dit hus, og det område du bor i kan du med fordel bygge til og få mere plads. Hvis du ønsker en tilbygning er der mange muligheder for at få opfyldt dine drømme, ligegyldigt om du drømmer om et ekstra badeværelse eller nogle ekstra værelser. Det anbefales at du kontakter en murer for råd og vejledning. Tag en snak med mureren om dine ønsker i forhold til tilbygningen og du vil få kyndig råd og vejledning med på vejen.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvordan får du en tilbygning?

Du skal blandt andet alliere dig med en murer, hvis du gerne vil bygge til. Der er visse love og regler som skal overholdes og du skal have indhentet en byggetilladelse inden projektet sættes i gang. En murer har stor erfaring med tilbygninger, og mulighederne er uendelige. Nogle ønsker en tilbygning der er i stil med husets udseende, hvor andre ønsker at tilbygningen virkelig skal skille sig ud. Hvor nogle har brug for ekstra børneværelser, ønsker andre sig brændende et ekstra badeværelse, og ligegyldigt hvad du drømmer om kan du få det ved at tilføje en tilbygning til huset.

Med en tilbygning kan du tilføje de rum du mangler og samtidig øger du også boligens værdi, når du investerer i boligen med en tilbygning.

02F02985 2 (1)