Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Tagrenovering kan forlænge tagets levetid
Skal du have renoveret taget?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


Slider

Fordele ved et stråtag

  • Stråtaget er godt for miljøet – Det skyldes primært, at de binder meget kuldioxid, mens de vokser og udvider sig med årenes løb
  • Stråtaget renser også eventuelle vådområder i nærheden for fosfat og nitrat.
  • Der er en holdbarhed på 40-60 år på nordvendte sider samt 20-40 år på sydvendte sider.

Gå I med tanker om nyt stråtag eller reparation af det gamle?

Få hjælp til hele processen med vores specialister.

Stråtag priser – hvad koster et stråtag?

Det er umuligt at fastsætte en specifik pris på huse med stråtag. Det skyldes, at der er så mange faktorer, der er afgørende for prisen. Nogle af dem er:

En af grundene til, at stråtag stiger i popularitet, er, at det er det mest CO2-venlige, bæredygtige og energivenlige materiale til taget. Det er oftest lavet af tagrør, som man høster i vådområder, hvor de optager næringsstoffer.

Når taget er lagt korrekt, uden skader, vil det måske kunne holde i op til 50 år og efterfølgende kan det komme i kompostbunken eller bruges som energi til forskellige varmekilder og energiselskaber.

Vi har styr på detaljerne – Så du skal blot læne dig tilbage.

Som boligejer kan det være svært at overskue processen fra start til slut. Det behøver du heldigvis ikke. Vi har styr på detaljerne. Her har vi samlet en oversigt med de ting, som vi kan hjælpe dig med, før det nye stråtag skal tækkes: Nedtagning og bortskaffelse af dit gamle tag. Inden vi tækker dit nye stråtag, skal det gamle naturligvis ned.

Her kan vi hjælpe dig med nedtagning – vi sørger selvfølgelig også for at bortskaffe dit gamle tag, hvis du ønsker det.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud og en snak om dit tag – Indhent dit tilbud her

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Et tag med mange fordele

Hvad er stråtag egentlig?

Det tækkede tag er en væsentlig og karaktergivende del af landbebyggelses i Danmark. Man har tidligere tækket med de materialer man kunne hente i nærområdet og derfor varierer tækketraditionen fra egn til egn, både hvad angår materialer og udformning.

Bevaringsværdierne er blandt andet knyttet til de forskellige egnsvariationer og til de teknikker og materialer, som anvendes til tækning.

Hvem tækker?

Tækkefaget har en meget lang historie i Danmark, men det er først i 2000, at der er etableret en uddannelse som tækkemand indenfor det autoriserede uddannelsessystem.

Hvis du overvejer at få lagt stråtag er næste skridt at indhente tilbud så du kan danne dig et overblik over din investering, og det kan du gøre lige her på siden.

Hvilke firmaer kan lægge et stråtag?

Når du skal have et stråtag, skal du have fat på en tækkemand. Der findes ca. 400 tækkemænd i Danmark. En tækkemand har en erhvervsfaglig uddannelse og udfører tømrerarbejdet selv i forbindelse med tækning af stråtag.

Førhen blev viden om tækning overgivet fra tækkemand til tækkemand, hvorimod man i dag skal have gennemgået en uddannelse for at blive en del af Tækkelauget.

interkontroll-ned copy 2