Logo aflangt, gratisbyggetilbud med teksten tryghed hele vejen, i farverne grønt og blå/grå
PROJEKT TYPER

Terrassen bringer mennesker sammen

Oasen du trænger til er kun en håndværker væk!

Drømmer du om en ny terrasse eller skal du have terrassen renoveret, udbygget, ombygget overdækket...

Uanset om du er en person, der nyder at føle solen på din hud og føle vinden i dit hår, om det er fornøjelsen ved at at dele et måltid med venner og familie og deri skabe minder sammen, eller om du går op i at udforske og opdage nye ideer og designs.

Så får du gratis og uforpligtende adgang til sparring og tilbudsindhentning hos gratisbyggetilbud. Du kan booke et introduktionsmøde direkte i vores kalender og ellers kan du indsende din opgave herunder, så rækker vi ud til dig og tager en snak om projektet. Vi har kreative ideer og tanker til et hvert budget. 

Terrasser skal skræddersyes så den passer til dine unikke behov og personlige stil. Det første valg er materialet du vil bruge til din terrasse.  Derfra er det kun din kreativitet der sætter grænser for resultatet. Nyd det bedste fra naturen og dine omgivelser med en åbnen og solrig terrasse, i din planlægning kan du tage følgende perspektiver, hvormange mennesker skal i kunne samles i det gode vejr, Hvilke funktioner skal terrassen have – solbadning, middage, lounge hygge med et godt glas vin og de bedste venner, ofte kommer man ikke hele vejen rundt. 

Hyggelige terrasseopsætninger, kan indeholde pergola, udestue tanker, plante kasser og bed, derved kan du opdele store terreasser i mindre miljøer og kan give dig mulighed for at dele uforglemmelige øjeblikke med dine kære. Og hvis du er mere tankeorienteret, 

 Kontakt os i dag for at få mere information og få et gratis tilbud på din terrasseprojekt, og lad os hjælpe dig med at skabe et frirum – en udendørs oase, der passer til dine unikke behov og ønsker.

Terrassen & materialevalg

Vi samlet en masse gode detaljer og informationer, om de ofte omtalte materialer i forbindelse med terrassen, hvis du ikke finde den information du søger, må du meget gerne sende os et spørgsmål nederst på siden. materiale til terrassen er træ, beton fliser, natur sten, klinker og komposit samt fiber.

Vi guider dig trygt til det tilbud du søger!

Se hvordan du bedst kommer i mål med din terrasse.

Kan du relatere til en der har stået i dine sko? her fortælle vores kunde fra Nordsjælland om hendes oplevelse med gratisbyggetilbud. Vi har formidlet en række opgave for hende igennem primo 2023. Opgaverne indeholder tag, indvendig ombygning, statiske beregninger, 3D materiale, badeværelser, køkken, vinduer og facade isolering. Vi er stolte over denne skønne udtalelse. 

VI HAR TID TIL DIG - BOOK TID I VORES KALENDER MED DET SAMME.

Du kan naturligvis ringe til os, eller blot oprette et projekt. Du kan også opleve en personlig og professionel service direkte fra din computer eller smartphone med et 30 min. online møde.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt. Sparring og  indhentning af gratis tilbud gennem vel udført beskrivelse af dit projekt og video dokumentation.  Vi gør det nemt for dig og ser frem til at gennemgå dit projekt. Vores kalender styres gennem  Calendly. Find en dato og et tidspunkt, der passer dig, så ses vi online!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål og mangler du svar? Så udfyld formularen og du vil blive ringet op til en uforpligtende snak inden længe. Du må også meget gerne ringe til os på +45 70600620

Scroll to Top

Træ til terrassen? Her får du en sammenligning af blødt og hårdt træ.

Gratisbyggetilbuds logo, i grønt og mørke grå, med teksten trghed hele vejen.

Når det kommer til at vælge træ til din terrasse, så er der en lang række muligheder og vælge imellem, herunder vil vi  gennemgå nogle af de mest populære typer træ til terrassen for hver type, får du listet fordele og ulemper, således at du kan træffe de valg der passer dig, ved blandt andet at få fokus på blødt og hårdt træ.

Kort om blødt træ og hårdt træ:

Blødt træ, er træ der kommer fra nåletræer, der er defineret ud fra  nåle lignende blade og kegle formede frugter også kaldet kogler. De forhold der skaber definationen “blødt træ”, stammer fra at nåletræer generelt set er hurtigt voksende, hvilket påvirker træets struktur med bredere årringe og deri får træet en lavere densitet. Eksempeler på “BLØDT TRÆ” er fyrretræ, grantræ, cedertræ og Lærk. 

Hårdt træ, er træ der kommer fra løvtræer – herunder træer med flade blade, hvor frugten på træet, typisk er kapsel eller nøddeformet. Løvtræer vokser en del langsommere end nåletræer, hvilket resulterer i trækturen med tættere årringe og derved en højere densitet. Eksempler på hårdt træ er f.eks. eg, bøg, valnød, teak, mahogni, ipe og cumaru

Generelt set er hårdt træ som materiale mere holdbart set i forhold til blødt træ, det er et stærkt stykke træ med tættere densitet/struktur – det er klart også det dyreste materiale til terrassen.  Derudover kan der være et perspektiv med vægt, da hårdt træ er betydeligt tungere end blødt træ, fra balsatræ der vejer fra 50kg/m³. til pokkenholt der kan veje 1300 kg/m³, derfor skal du altid sikre dig at dit fundament til din terrasse er stabilt og understøttede korrekt, ligesom det stiller krav til klingen på din sav. Gratisbyggetilbud kan hjælpe dig igennem valg af træ og i sidste ende indhente de tilbud du skal bruge. Det økonomiske perspektiv taler til fordel for blødt træ, da det generelt er en hel del billigere materiale.   

Close up på gran nåle
bredbladet træ tæt på

Karistika ved blødt træ

Her er der taget afsæt i de mest almindelige træsorter til terrasse

01

Fyrretræ:

 • Letvægts og enkelt at bearbejde
 • God evner i forhold til lyd- og varmeisolering
 • Den mest brugte materiale da det er billigere end andre træsorter (skal være trykimprægneret til udendørsbrug)
 • I trykimprægneret version er der øget holdbarhed og modstandsdygtighed mod råd og insekter
02

Gran: 

 • Stærkt og stabilt, velegnet til konstruktion
 • God naturlig modstand over for fugt og vridning
 • Fin struktur og ensartet kornstruktur
 • Enkelt at male og bejdse
03

Lærk:

 • Målt mod bløde træsorter er det et stærkere materiale og mere holdbart
 • Naturligt modstandsdygtigt mod råd og insekter
 • Højt og ofte anbefalet  til udendørs projekter kva dets naturlige vejrbestandighed
 • Gyldent udtryk i farven og tæt kornstruktur
04

Cedertræ:

 • Naturligt modstandsdygtigt  når det kommer til råd, insekter og svampeangreb
 • Vejrbestandigt og derved velegnet til udendørs projekter
 • Varmt udtryk i træet og en  karakteristisk duft
 • Lav vægt og og densitet op mod lignende træsorter, hvorved det er nemt at bearbejde

Bemærk at materialet naturlige egenskaber kan påvirkes af træet vækst forhold, alder og oprindelse. Undersøg derfor altid kvalitets benævnelsen på træet. 

Karistika ved hårdt træ

01

Eg:

 • Stærkt, holdbart og modstandsdygtigt over for fugt
 • Tæt kornstruktur og ringporøs
 • Farve: Lys gyldenbrun til mellembrun
02

Ask: 

 • God styrke og stødabsorbering
 • Lige kornstruktur og ringporøs
 • Farve: Lys cremet hvid til bleg brun
03

Valnød:

 • Stærkt og holdbart, men ikke så tungt som nogle andre hårdttræsorter
 • Tæt og lige kornstruktur
 • Farve: Rige, mørkebrune nuancer med varmere undertoner
04

Mahogni:

 • God styrke og holdbarhed
 • Generelt lige kornstruktur og ensartet tekstur
 • Farve: Rødbrun til dyb rødbrun, ofte med en gylden glød 
05

Ahorn:

 • tærkt og holdbart, men lettere end nogle andre hårdttræsorter
 • Tæt og lige kornstruktur
 • Farve: Lys cremet hvid til bleg brun
06

Merbau: 

 • Stærkt og holdbart med høj modstandsdygtighed over for fugt og råd
 • Tæt og lige kornstruktur
 • Farve: Rødbrun til orangebrun
07

Kirsebærtræ:

 • God styrke og stabilitet
 • Fin, lige kornstruktur
 • Farve: Lys gyldenbrun til lyserødbrun, mørkner over tid
08

Ipe (Brasiliansk valnød)::

 • Ekstremt hårdt, stærkt og holdbart
 • Tæt kornstruktur og fine teksturer
 • Farve: Rødbrun til mørkebrun, ofte med sorte årer

Bemærk at materialet naturlige egenskaber kan påvirkes af træet vækst forhold, alder og oprindelse. Undersøg derfor altid kvalitets benævnelsen på træet. 

Fordele og ulemper på de 2 kategorier!

Hold musen over blokkene herunder og se ulemperne

FORDELE VED BLØDT TRÆ

Set i forhold til hårdt træ, så er terrasse brædder af blødt træ mindre holdbart og modstandsdygtigt. materialerne kræver ofter mere vedligeholdelse, især ved udendørs brug. De bløde træsorter er mindre modstandsdygtigt over for ridser og skrammer og kan være mere modtageligt for fugtskader og deformation

Blødt træ, ulemper

Mindre holdbart og modstandsdygtigt end hårdt træ Kræver ofte mere vedligeholdelse, især ved udendørs brug Mindre modstandsdygtigt over for ridser og skrammer Kan være mere modtageligt for fugtskader og deformation

FORDELE VED HÅRDT TRÆ

Generelt set er terrasse brædder af hårdt træ mere holdbart og modstandsdygtigt i sammenligning med terrassebrædder af blødt træ. Træet tætte struktur sikre modstandsdygtighed overfor ridser og skrammer, træet er mindre modtageligt for fugtskader og deformation: I denne katogori er der flere eksotiske sorter med unikke farver og kornmønstre, Ofte med højere værdi og æstetisk appel

Blødt træ, ulemper

De markant højere omkostningerne er en tydelig forskel mellem terrassebrædder i bløde og hårde sorter. Terrassebrædder af hårdt træ, er tungere og sætter højere krav til værktøj og er sværere at arbejde med. Da træer i kategorien "hårdt træ" har en langsommere vækstrate, er bæredygtighed og miljøpåvirkning en betragtning nogen kan have. Nogle sorter kræver særlig behandling for at beskytte mod råd og insekter, træets. Dertil kan terrassebrædder af hårdt træ være mere udfordrende at male og bejdse pga. træets tæthed.

ASFALT...

Har du en opgave der indebærer asfalt? Asfalt er den foretrukne belægning når der er tale om store arealer der skal belægges. Indsend opgaven i dag og modtag gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Asfalt er den foretrukne belægning når der er tale om store arealer der skal belægges, så som parkeringspladser, legepladser, gård-arealer, indkørsler eller veje. Asfalt er både slidstærkt og utroligt holdbart, hvilket gør denne type belægning til en investering du kan få glæde af i mange år frem.

Det anbefales at du lader fagfolk foretage asfalteringen, hvilket giver dig de bedste betingelser for, at ende op med et resultat, som du vil være glad for. Fagfolk der er vant til at arbejde med asfalt og brolægning har den nødvendige erfaring og de rigtige kompetencer til at give dig et resultat, der både er holdbart, slidstærkt og som sikrer dig en flot og plan asfaltering.

Asfalterede arealer ses hos virksomheder, private og i boligforeninger. Du kan finde asfalterede belægninger over alt, hvilket tit og oftest vælges som et billigere, mere slidstærkt og ikke mindst en mere holdbar belægning, sammenlignet med eksempelvis fliser.

Mange virksomheder, boligforeninger og ikke mindst private vælger også asfalt grundet den minimale vedligeholdelse som denne belægning kræver. På Gratisbyggetilbud.dk kan du indhente tilbud på asfaltering både som privat og virksomhed.

 

Hvorfor vælge asfalt

 • GAB lag
 • Slidlag
 • Asfalt belægning
 • Vejbelægning
 • Sti systemer
 • Indkørsel
 • Opkørsler

Tilbud gratis og uforpligtende

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

KLOAK...

Som boligejer bærer du alene ansvaret for både afløb og kloakker på din grund. Vedligeholdelse af kloak og afløb kan spare dig for mange penge. Har du en kloak opgave, så indhent her gratis tilbud på din opgave.

Der er flere årsager til at det kan være en god idé at vedligeholde både kloakker og afløb. Kloakken har en vigtig funktion, da rør og brønde leder spildevandet og regnvandet væk fra din bolig og grund, så vandet løber ud i det kommunale kloaknet. Vedligeholdes dine afløbsinstallationer og dine kloakker ikke kan det resultere i lugtgener, fugtskader, tilstopning og i værste tilfælde oversvømmelser, som kan betyde en dyr renovering. 

Et kloakfirma eller en kloakmester kan tjekke både afløb og kloakker og give dig et billede af, om alt er som det skal være. Er der behov for at udføre arbejde for at sikre dig mod ovenstående konsekvenser, så vil et kloakfirma naturligvis kunne hjælpe dig med opgaven.

Oplever du tilstopning eller utætheder, bør du få det undersøgt øjeblikkeligt. Også hvis du oplever fugt i kælderen eller lugtgener bør du ikke tøve med at kontakte et kloakfirma, før skaden udvikler sig.

Et kloakfirma vil typisk undersøge din kloak og dit afløb. Er der umiddelbart ikke noget at se, kan der foretages en TV inspektion, hvor kloakken undersøges ved hjælp af et kamera, og i langt de fleste tilfælde vil man ved brug af dette kunne lokalisere skaden og reparere det.

Hvor passer kloak firmaet ind?

 • Omfangsdræn
 • Højvandsslukkere
 • TV inspektion
 • Rottespærer
 • Faskiner
 • Nedsivningsanlæg
 • Kloakservice
 • Kloakrenovering
 •  Trækning af kloakrør

Tilbud gratis og uforpligtende

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

GULV MAND...

Skal du have lagt nyt gulv, afhøvlet det eksisterende eller slebet det nuværende, så er et gulvfirma det du skal have fat på. Gulvfirmaer specialisere sig i gulve og kan forvandle et nedslidt gulv til nyt.

Du kan selv leje en maskine til at slibe gulve med, men det er en svær kunst at gøre rigtig. Selvom det måske virker nemt kræver det omhu, viden og ikke mindst erfaring at slibe gulvene så de fremstår på bedste vis, uden at skade dem. 

En korrekt gulvafslibning kræver godt forarbejde, og det kræver erfaring at vide, hvor langt der skal slibes ned, afhængig af træsorten der arbejdes med. Herudover er det en tung maskine at arbejde med og det kræver erfaring at kunne manøvre den rundt i alle hjørner, så din gulvafslibning bliver perfekt. Derfor anbefales det altid at lade et gulvfirma foretage gulvafslibninger for det bedste resultat.

Er du i tvivl om dine gulve kan renoveres eller om du bør lægge nyt gulv? Et gulvfirma er specialiseret i gulve og vil kunne svare på dette, men i langt de fleste tilfælde kan dine gulve gennemgå en meget positiv forvandling med en gulvafslibning.

Ved at slibe gulvene fjernes skader, hak og andre småproblemer i træet, og gulvene kan derefter behandles med eksempelvis lak eller lud. Ved at alliere dig med et gulvfirma kan du få rådgivning omkring dine gulve og få gode råd til at pleje det efter gulvafslibningen. Med et gulvfirma på opgaven får dine gulve de bedste betingelser for en renovering du vil få glæde af i mange år frem.

 

EN MURER KAN BLANDT ANDET HJÆLPE DIG MED

 • Nyt klikgulv 
 • Nyt plankegulv
 • Gulv afslibning
 • Gulvbehandling
 • Pigmentering af gulve
 •  Gulv lakerering
 • Renovering af trapper

Nyd et lækkert gulv!

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

Glarmester...

Trænger dine vinduer til en udskiftning til mere energibesparende ruder, så du får en besparelse på varmeregningen? En Glarmester udfører stort set alt i glas.

Hvis du har en opgave der omhandler arbejde med glas, er glarmesteren specialist på området. Med en glarmester på opgaven er du sikker på at materialerne er af god kvalitet og opsætningen sker korrekt.

Herudover vil en glarmester kunne være behjælpelig med kundetilpassede løsninger, hvis du ønsker noget bestemt i din bolig, eller i virksomheden.

 Skal du have etableret en glasvæg findes der også utrolig mange muligheder, blandt andet mat og blankt glas, som fås i mange farver. Har du en opgave, hvor du har brug for en glarmester, kan du indhente gratis tilbud lige her.

OPGAVER FOR GLARMESTEREN

 • Udskiftning og køb af termoruder
 • Udskiftning og køb af energiruder
 • Glasvægge
 • Badeværelsesvægge i glas
 • Glasværn
 • Spejlvægge

Besparelses TIP

Foruden det fakta at nye vinduer typisk skaber en besparelse på varmeregningen. Men det kan ofte betale sig blot at skifte glas i de eksisterende vinduer, derved spare du på installationen, indkøb i materialer og det er også en bæredygtig løsning.

Tilbud gratis og uforpligtende

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

MALER...

Maling kan gøre underværker for en bolig, virksomhed og dens facade. En maler beskæftiger sig blandt andet med maling indendørs og udendørs, tapetsering, spartling af vægge og mere.

En maler arbejder med alt indenfor maling, lige fra det grove arbejde som spartling af vægge til mere finesse-prægede opgaver, såsom maling af vinduer og karme. Maling kan gøre underværker for både boliger og virksomheders fremtræden, lige fra at sikre en flot modtagelse af gæster med en flot facade, til at male trapper i opgangen, såvel som maling af boligen. Om der er tale om nybyggeri eller renovering kan en maler sikre dig et gennemarbejdet og flot resultat, som kan være svært at opnå på egen hånd.

Har du en maleropgave kan du vælge selv at begive dig i kast med den, eller du kan få en maler til det. Spartling af vægge og opsætning af filt kan eksempelvis være utrolig svært at klare til perfektion, og selv de mindste ujævnheder vil kunne ses. En maler er specialiseret i det, såvel som maling, og arbejder dagligt med perfektion, hvorfor du med fordel kan anvende en maler til dine maler-opgaver.

En stor del af en malers arbejde handler om godt forarbejde, perfektion og ikke mindst en stor viden og respekt for de materialer der arbejdes med, og netop derfor er det utroligt svært at overgå en malers præstationer på egen hånd.

 

Maleren GIVER SJÆL

 • Maling både ude og inde
 • Maling af trapper/trappeopgange
 • Maling af vinduer, døre og karme
 • Spartling af vægge
 • Opsætning af filt, væv og tapet
 • Og mange andre maler-opgaver

Nye farver på væggene?

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

ELEKTRIKER...

Skal el installationen gennemses, fornyes, eller skal der ske en energioptimering? Vil du sikre at arbejdet udføres korrekt og efter den gældende lov, skal du have fat i en elektriker.

En elektriker udfører mange opgaver, store som små. Med alt fra reparation af ledninger, opsætning af lamper og stikkontakter til tjek af nuværende el-installationer med henblik på at renovere og energioptimere dem. Hvis du ikke har erfaring med el anbefales det at kontakte en elektriker, for at få en fagperson til at udføre opgaven. Ifølge lovgivningen er der en række opgaver som du ikke selv må udføre, og her er det nødvendigt at kontakte en elektriker. 

At få et jævnligt tjek af dine nuværende el-installationer kan også give anledning til at optimere din nuværende installation, hvilket kan spare dig for penge på sigt.

OPGAVER FOR EN CERTIFICERET ELEKTRIKER

 • Korrekte og sikre el-installationer
 • Tjek af de eksisterende installationer
 • Råd og vejledning ift. energioptimering
 • Kabeltræk
 • Opsætning af lamper 
 • Installation af kogeplader og andre hårdehvidevarer
 • Alt med Eltavlen

Tilbud gratis og uforpligtende

El er for mange en nødvendighed, og el bruges til mange ting i hverdagen, såsom lys, fjernsyn, og til at lave mad, for bare at nævne nogle af de ting vi bruger el til. Men når det basale el er på plads kan der alligevel være detaljer, som gør el en smule sjovere. Automatikstyring eller netværkstyring er blevet moderne både i private hjem og hos virksomheder. 

Forestil dig at sidde ude på terrassen og kunne styre markisen, uden at skulle løfte en finger, eller dæmpe lyset i stuen eller mødelokalet, uden at skulle rejse sig. Måske vil du gerne have en elektrisk port, så du selv kan styre hvem der kommer på besøg?

En udskiftning af gamle stikkontakter kan give huset et mere moderne udtryk, og nogle gange er det små detaljer der skal til, for at gøre det hele en smule mere lækkert. En elektriker kan give dig råd og vejledning, hvis du har nogle detaljer i hjemmet, eller i virksomheden, som du godt kunne tænke dig.

 Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

STIL på badeværelset -hvad er nu det for noget?

Gratisbyggetilbuds logo, i grønt og mørke grå, med teksten trghed hele vejen.

Et badeværelse er meget mere end blot et praktisk rum, valget af stil til dit badeværelse er derfor en essentiel del af designprocessen. 

Det er et sted hvor kombinationen af stilart og personlighed  skaber et sted med ro og atmosfære, for mange er det et vigtigt rum – og så er der naturligvis også dig der ser det som et praktisk rum, der blot skal fungere når du skal bruge det. For forældre er det et meget vigtigt rum, fordi det er det eneste rum hvor du kan lukke og låse døren og bare være alene for en stund, vigtigt for mental sundhed.

Der er ikke kun tale om æstetiske udtryk, men også funktion, atmosfære og komfort. Her er nogle overordnede stilarter at tage i betragtning, der kan tilbyde fundamentet til dit kommende drømme badeværelse 

 

Minimalistisk

Den minimalistiske stil er kendetegnet i enkelhed og rene linie og overflader. Materialerne glas, metal og beton er ofte i spil og farvepaletten er meget neutral. Minimalistiske badeværelser er moderne og tidløse i tankegang og udtryk, og er ideelle for dem, der værdsætter et strømlinet design, uden udpræget brug af dekoration og med fokus på funktion.

Industriel

Denne stil udspringer fra det rå og upolerede indtryk fra gamle fabrikker og industribygninger. De primære materialer er beton, stål, rustfrit stål og ubehandlet træ. Det er en modig stil, der trender  meget her i 2023, den ses ofte i kombination med den minimalistiske stil. Stilarten kan i mindre rum blive rodet hvor den modsat i kan være imponerende i forbindelse med større badeværelser.

Klassisk

Denne stil er grundet i “elegance“, med fokus på detaljen og kendetegnes ved materialer af meget høj kvalitet, friststående badekar og vintage træ møbler samt art deco. Stilarten henter inspiration fra fortiden med høje paneler, stuklister og bruger et farveskema i neutrale creme farver, marmor og pastel, der udtrykker en varme og indbydende atmosfære.

Skandinavisk

Den skandinaviske stil udvikler sig gennem tiden, men er kendt for enkelhed, funktionalitet og brugen af naturlige materialer.  Stilens formål er at kan skabe et roligt, afslappende badeværelse. Brugen af træelementer og planter skal tilføre liv og varme. Tjeklisten indeholder lys, enkelthed, minimalisme, planteliv og funderes i funktion. Farveskemaet er som oftest hvidt, neutralt og gråt,

Det kræver ikke en uddannelse at designe et badeværelse, det kan ikke skade, men det at designe dit badeværelse behøver ikke at være bundet til én enkelt stil. I virkeligheden er det netop skønheden ved interiørdesign – at du kan kombinere og justere forskellige stilarter for at skabe et rum, der er unikt og personligt for dig.

Det er helt muligt at skabe et harmonisk rum ved at blande elementer fra forskellige stilarter. Du kan måske elske det enkle, minimalistiske udtryk, men også værdsætte varmen i det skandinaviske design. Eller du kan blive draget mod den rå kant af den industrielle stil, men ønske at bløde den op med nogle klassiske detaljer.

Små detaljer som håndklæder, måtter og valg af tilbehør, kan gøre en forskel i forsøget på at understrege og forstærke din stil. F.eks. kan en moderne, strømlinet og kantet stil, blødes op med håndklæder i naturlige nuancer med tydelig struktur. Eller du kan indføre farve og et mønster på væggen i et minimalistisk badeværelse og tilføje farverige håndklæder der matche væggen.

Designprocessen er netop det – en proces. Nyd rejsen i at finde de rette elementer, der skaber det perfekte badeværelse for dig. Hos Gratisbyggetilbud nyder vi at deltage i sparring og kan hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt 

TYPER AF PROJEKTER INDENDØRE.

Gratisbyggetilbud samarbejder med over 400 forskellige håndværkere, og vores netværk vokser konstant. Vi har adgang til et stort antal fagfolk i en bred vifte af fagområder.

Vi kan hjælpe dig, ligesom vi hver dag hjælper utallige andre med deres projekter. Herunder finder du en liste over de mest almindelige projekter vi formidler.  

 • Maling af vægge, lofter og gulve m.m 
 • Både mindre og større renoveringer af badeværelser, microcement er for tiden ret populært.
 • Total renovering af huset både inde og ude
 • Gulve om det så er tæpper, slibning og gulv lakering eller helt nye gulve der skal ligges.
 • Ombygninger med nye vægge eller åbning af køkken f.eks…. 

Vi arbejder løbende med mange forskellige projekt typer, flere end jeg nævner her, så hold dig aldrig tilbage, når du gerne vil igang. 

Dit hjem fortjener kun det bedste.. Gratisbyggetilbud.

Herunder har vi samlet en række informationer på de mest efterspurgte opgaver vi får i indboksen, og eller kan du jo blot indsende din opgave med det samme eller book en tid direkte  i kalenderen nederst på siden. 

Maling...

Badeværelses drømme...

Total renovering...

Køkken renovering...

Ombygning...

Gulv og trapper...

Hvis du mangler en specifik fagmand, kan du tjekke denne liste. 

Vi har tid til dig - book et online møde i kalenderen

Mød os i øjenhøjde online, så kan vi bedre dukke ned i dit projekt.

 Vi er altid klar til at supportere dig og din forretning med sparring og opgaver.

Du kan her booke en tid direkte i vores kalender system der administreres gennem Calendly, bare find en dato og et tidspunkt der passer dig, så ses vi!