Find den rette håndværker i dag!

  • Du får en faglig sparringspartner hele vejen
  • 2 års reklamations support.
  • Mere end 60.000 løste opgaver i baggagen.

Modtag nemt det byggetilbud du står og mangler

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? Så læn dig tilbage og indsend dit projekt til gratisbyggetilbud. Vi står klar til at hjælpe dig trygt frem til de byggetilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besvær ved at indhente byggetilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projektbeskrivelse og skriver det tilbud du mangler. Herefter er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet. Priserne skal gerne ligge indenfor 15% af hinanden. lykkes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog vil vi sammen slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne byggetilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog. Derved kan vi få aftalen i hus med håndværkeren. Håndværkeren har 7 hverdage til at kontakte og besøge dig.

Læs om de forskellige projekttyper!

Er dit projekt indendørs?

Med over 400 forskellige samarbejdspartnere hjælper vi dig med at finde det perfekte match til dit indendørs byggeprojekt.

Er dit projekt udendørs?

Udendørs byggeprojekter kan være mange ting. Vi hjælper dig i mål med dit projekt – se hvilke typer projekter vi har hjulpet med

Er det et Myndighedsprojekt?

Arkitekt design og 3D tegning af hus, tilbygning og ombygning og meget mere. se mere her om myndigheds bygge projekter

Følg Bent og Bents Kone

Mød Bent, vores revisor, og hans kone. Bent kan ikke finde en håndværker, så han tager sagen i egen hånd. Lad os bare sige, at det ikke altid går som planlagt.

Heldigvis har Bents kone styr på tingene. Se hvordan hun håndterer situationen.

Mand der kigger på sin telefon

Hvorfor mødes vi online?

Adgang til omfattende netværk af håndværker virksomheder.

Når du accepterer et prisestimat ved Gratisbyggetilbud, sparer du 13,7kg CO2 – Du kan gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig byggesektor.

✅ Estimerede priser på dit projekt før du skal have håndværker besøg og altid 100% sammenlignelige tilbud på dit projekt

Hvorfor skal man have forskellige håndværkere på besøg for at få et estimeret afsæt til sit projekt? Et online møde har en hel række fordele for dig, uanset hvor du befinder dig i Danmark:

Intro

Først skal vi møde hinanden online og have evt. spørgsmål på plads, så der er fuld gennemsigtighed.

Projektet

Vi skal se på det projekt du står overfor, som det ser ud før opstart og naturligvis gennemgå dine ønsker til forandringen

Økonomi

Sidst skal vi se på budget forventningerne til projektet, så vi er på samme side til den efterfølgende tilbuds gennemgang.

Der er mange fordele. vi kan sikre dig, at du får en god pris, og at du bliver bedre oplyst og ved hvad du går ind til når du vælger en håndværker.

Hør med på Tines erfaringer med Gratisbyggetilbud

Lyt med når Tine fortæller om hendes erfaringer til at finde håndværkere til totalrenovering af 2 ejendomme. Enkeltstående opgaver der har ligget fra 15.000 kr. til en komplet renovering til 4,6 millioner kroner.

Find vej til håndværkere der har tid til dig

Hos Gratisbyggetilbud tilbyder vi dig erfaring og viden på en bred vifte af projekttyper. Vi imødekommer dine behov og udfordringer med interesse for at være din sparringspartner i søgen på de rigtige løsninger. Opgaverne følger og udføres efter de regler og rammer de forskellige fagområder nu er undelagt.

Vi er din “1 stop shop”, hvor du som bonus får 100% sammenlignelige byggetilbud, der overholder regler og rammer indenfor de forskellige fagområder.

At finde den rette håndværker til dit byggeprojekt, kan være en kompleks opgave. Vi er her for at gøre det til en enkel og overskuelig proces, at komme frem til det bedste tilbud.

Som din sparingspartner, fokuserer vi på tilbudsprocessen. Vi hjælper dig med at definere dit projekt, hvad enten det er et nyt badeværelse, totalrenovering eller om du skal have statiske beregninger. Vi sørger for, at du får de mest konkurrencedygtige og relevante tilbud fra kvalificerede håndværkere. Vi står ved din side, indtil du har fundet og accepteret det tilbud, der passer bedst til dine behov og budget.

Efter tilbudsaccept er vi fortsat til rådighed for at støtte dig. Vores viden om byggebranchen, regler og reglementer kan fortsat være en uvurderlig ressource for dig gennem hele byggeprocessen.

En scene med mennesker der giver hånd en aftale, de befinder sig på en byggeplads

Bent og Bents kone sidder og udfylder formularen for et gratis byggetilbud på gratisbyggetilbud.dk

Vores platform er designet til at tilbyde en brugervenlig og effektiv løsning, der forbinder dig med kvalificerede og pålidelige håndværkere fra et bredt spektrum af faggrupper.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov, indhente sammenlignelige byggetilbud og forhandle på dine vegne for at sikre den bedste pris og kvalitet.

Tag det første skridt mod dit næste projekt ved at oprette en gratis konto og udforske, hvad Gratisbyggetilbud.dk kan gøre for dig.