Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få tilbud på tømrerarbejde her
Skal du have udført gipsarbejde?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02B44932 (1)

Fordele ved gips

  • Et fleksibelt produkt
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Kan isolere
  • Bruges til at opdele rum

Gips er egnet til mange formål

Gipsarbejde er noget af det en tømrer foretager sig mest af, fordi gips har så mange forskellige anvendelsesmuligheder. Til lofter er gips en glimrende mulighed, da det eliminerer chancerne for revner i loftet. Skal du have opdelt et rum så det bliver til to kan dette også med fordel gøres ved at gøre brug af gipsarbejde, da det er en nem måde at etablere en skillevæg på og derfor er dette en attraktiv løsning for mange. Hvis du skal have foretaget gipsarbejde kan du med fordel alliere dig med en tømrer. En tømrer har stor erfaring med gips og kan fortælle dig om de mange muligheder.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Isolering af huset med gips

Gipsarbejde omhandler mange ting da gips både er et fleksibelt og holdbart produkt og kan derfor anvendes i alle boligens rum. Ønsker du at få isoleret boligen kan dette også gøres ved brug af gips som så monteres på indersiden af ydervæggene.

Gips bruges ofte til at efterisolere ældre boliger, da man ved brug af gip relativt nemt kan opnå samme tæthed som i nyere huse. Hvis du ønsker at få efterisoleret huset med gips skal du alliere dig med en tømrer.

Slider