Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få tilbud på tømrerarbejde her
Ønsker du at få bygget en ny 1. sal på huset?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


rehabilitering-top (2)

Fordele ved en ny 1 sal

  • Flere kvadratmeter og mere plads
  • Mere plads uden at skulle flytte
  • Muligheden for at skabe drømmehuset

Planlægning er nøglen til en god 1. sal

Hvis du i forvejen har et hus i flere plan, men ønsker at få lavet en ny 1. sal er der blot tale om en renovering og så er det bare med at få et tømrerfirma på opgaven. Ønsker du derimod at inddrage loftet i en et-plans-bolig og bygge en ny 1. sal så skal der blandt andet søges om byggetilladelse. Her skal der vedlægges tegninger og dokumentation for at husets konstruktion er egnet og kan bære en ny 1. sal. I planlægningsfasen kan det være en god idé at få hjælp fra en arkitekt hvis du ikke selv har erfaring med at lave tegninger, da der er visse regler der skal overholdes, såsom hvor højt huset må bygges hvis det ligger tæt op ad skellet.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Byggetilladelsen er i hus og 1. salen skal bygges

Hvis byggetilladelsen er i hus kan det være på tide at alliere dig med et tømrerfirma. Mange tømrerfirmaer har erfaring med at bygge 1. sale og er derfor meget bekendt med regler og lovgivning på området. Lav gerne en liste med ønsker til din nye 1. sal og dine ønsker til anvendelsesmulighederne så tømrerne har de bedste forudsætninger for at bygge netop den 1. sal du går og drømmer om.

Planlægningsfasen er ekstremt vigtigt for det endegyldige resultat og derfor anbefales det på det kraftigste at du rådfører dig med fagfolk og lader de professionelle klare opgaven for dig.

02F02985 2 (1)