Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få tilbud på nyt eternittag her
Skal du have lagt et nyt eternittag?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


kj47nw

Fordele ved et nyt eternittag

  • Slidstærkt materiale
  • God holdbarhed
  • Et let materiale
  • Brandhæmmende effekt

Et tag med mange fordele

Et eternittag er fremstillet af plader af fibercement og foretrækkes af mange når der skal vælges tagtype. Taget har en utrolig lang levetid på mellem 60 og 70 år, hvilket blandt andet er en årsag til tagets popularitet. Den anden store fordel ved eternittagene er at der kan lægges et nyt eternittag uden først at skulle montere et undertag, simpelthen fordi eternittage er mere tætte sammenlignet med eksempelvis et tegltag. Et nyt tag er naturligvis en investering, men ønsker du alligevel at spare et sted kan du med fordel vælge et eternittag, da det ikke stiller krav til undertag og samtidig har en meget lang levetid.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Få taget du går og drømmer om

Er taget efterhånden medtaget eller drømmer du om et nyt for at friske boligen op? Uanset årsagen bør du alliere dig med fagfolk når du skal have lagt et nyt eternittag. Taget udgør en stor sikkerhed for husets konstruktion og med fagfolk på opgaven sikrer du dig at arbejdet udføres korrekt, så der ikke senere hen opstår skader i husets konstruktion.

Hvis beslutningen om et nyt eternittag er taget skal du have indhentet tilbud fra en række tømrere. Det kan du med fordel gøre lige her, hvor du blot indsender din opgave og modtager tilbud retur.

Slider