Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få en professionel tømrer på opgaven
Skal du have lagt tagpap på taget?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


tagpap

Tagpap til både nybyggeri og renovering

  • Kan bruges på alle tagkonstruktioner
  • Findes i et væld af farver
  • Lang levetid på op til 50 år

Fordelene ved tagpap er blandt andet, at det er et modstandsdygtigt og forholdsvist billigt materiale, der fås i et væld af farver, og tagpappets smidighed gør, at det er let at arbejde med på alle typer huse, da det i konstruktionen kan tilpasses alle former og hældninger. Kernen i materialet er ikke pap, som det var tidligere, men polyesterfibre, hvilket giver tagpappet styrke og holdbarhed.

Tagpap er i dag meget populært og ses på alle typer byggerier, fra private parcelhuse til industribygninger. Dette skyldes blandt andet materialets mange fordele, men også at hvis tagpappet lægges korrekt, er det fuldstændig tæt og kræver ikke megen vedligeholdelse. Omkostningerne ved renovering af tag med tagpap er heller ikke store, da tagpappet kan lægges direkte oven på det gamle tag.

Vælg den rette type tagpap

Et tag med tagpap består normalt af to lag. Et lag underpap, der enten sømmes eller brændes på, og som gør taget helt tæt, og et lag overpap, der lægges øverst i tagdækningen og som regel brændes på. Overpappet indeholder som regel skifersten for at beskytte pappet mod solens stråler, så taget holder længere. Der findes mange slags overpap, og den rette type for dig afhænger blandt andet af, om der er tale om et nyt tag, der skal lægges, eller en tagrenovering, samt hvordan du ønsker, taget skal udformes og se ud.

Det er en god idé at have afklaret, hvilke forventninger du har til taget. Kvalitet og levetid er en ting, men der er forskel på formålet med taget på for eksempel et udhus og taget på et beboelseshus. Du kan med fordel indhente tilbud fra fagfolk, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette type tagpap til netop dine behov.


interkontroll-ned copy 2

Fordele ved tagpap

  • Kan bruges på alle tagkonstruktioner
  • Findes i et væld af farver
  • Lang levetid på op til 50 år

Et holdbart tag til en overkommelig pris

Tagpap er et utroligt modstandsdygtigt materiale som fås i et væld af farver og både med og uden struktur. Udover disse fordele er tagpap et billigere materiale sammenlignet med eksempelvis tegl, hvilket er en stor fordel ved dette materiale. At et tag af tagpap ikke stiller krav til tagkonstruktionen er omkostningerne både til taget og monteringen væsentlig mindre og derfor behøver det ikke at være en stor investering hvis du ønsker et flot nyt tag. Hvor et tegltag har brug for et undertag for at sikre at der ikke trænger fygesne og regn ind, er et tag af tagpap fuldstændig tæt og kræver derfor ikke den store vedligeholdelse.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Taget skal passe til huset, garagen eller skuret

Om du skal have lagt nyt tag på huset, garagen eller i skuret så er det vigtigt at taget komplimenterer bygningen. Her er den store fordel ved tagpap, at det findes i et væld af farver. Selvom standardfarverne er teglrød, grøn, lysegrå eller sort, findes der en lang række andre farvemuligheder og der er derfor en god chance for at finde en farve der vil klæde dit tag. Skal du have lagt nyt tag så anbefales det at du får fagfolk på opgaven.

Tagpap er et let materiale at arbejde med for fagfolk, men banerne er tunge og det er ikke ufarligt at skulle brænde i tagpappet for at tætne det. Med fagfolk på opgaven er du garanteret et flot og holdbart tag i mange år.

Få tilbud, der passer til din opgave

Der er ingen regler for, hvem der må og ikke må lægge tagpap. Du kan derfor godt selv lægge taget, men der er flere ting, som du bør være opmærksom på:

Tagpap fås i baner, der brændes fast på tagbelægningen, når det lægges, og selvom taget derfor er forholdsvist let at lægge, er banerne tunge og svære at styre, så de ligger lige. Det er heller ikke ufarligt at brænde i tagpappet. Desuden kræver det også en vis teknisk snilde ved inddækninger og skotrender, for at taget bliver helt tæt. Du skal også være opmærksom på at tagkonstruktioner med tagpap ligesom alle andre typer tag skal overholde krav i bygningsreglementet, og at der kan gælde særlige regler for anvendelse af tagpap i dit område.
Du kan derfor med fordel indhente tilbud fra fagfolk, der kan håndtere materialet på sikker og professionel vis og kender alle reglerne på området og kan rådgive dig herefter.

Få tilbud på din tagopgave allerede i dag, og få den bedst mulige professionelle rådgivning. Du forpligter dig ikke til noget ved at indhente tilbud, og bagefter er det dig, der vælger den leverandør, du mener bedst kan hjælpe dig med netop din opgave.

ISS_4206_04154 (1)