Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Kan du her indhente et tilbud
Skal du have lagt nye trægulve i boligen?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02G16441 (1)

Fordele ved at vælge trægulve

  • Rare og varme at gå på
  • Nemme at vedligeholde
  • Nemme at rengøre
  • Meget at vælge imellem

Når du skal have nye trægulve

Der er mange fordele ved at vælge trægulve i boligen og netop derfor er trægulve det foretrukne gulv blandt danskerne. Når du har besluttet dig for at få lagt trægulv i boligen, er der nogle ting du bør overveje så du er sikker på at ende med et trægulv der lever op til dine forventninger. Eksempelvis kan et af dine krav til dine trægulve være at det er nemt at rengøre og allerede her er du kommet et godt stykke vej, da det udelukker nogle typer trægulve. Hvis du har besluttet dig for at der skal lægges nye trægulve i boligen anbefales det at du allierer dig med en tømrer så du opnår den optimale vejledning i forhold til valg af gulv. Hvis du har erfaring kan du selv lægge gulvene, men det kræver at du er 100 % sikker på at gulvkonstruktionen er korrekt da det ellers ikke vil give et tilfredsstillende resultat, og i så fald bør du få en tømrer på opgaven

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Trægulve i forskellige prisniveauer

Trægulve finder i mange forskellige prisniveauer alt efter hvilke krav du har til gulvet. Når du allierer dig med en tømrer kan du med fordel fremsætte dine ønsker til det nye trægulv såvel som dit budget for opgaven. En tømrer vil herefter kunne vejlede dig i forhold til hvilke gulve der kunne være egnede til din bolig. Der findes et væld af muligheder når det kommer til trægulve hvor du kan vælge imellem mange forskellige træsorter, farver og ikke mindst om trægulvet skal bestå af smalle eller brede planker.

Lad dig inspirere hos venner, familie og i byggemarkeder, hvor du kan opleve en masse forskellige typer gulve så du på den måde kommer nærmere hvilket trægulv du godt kunne tænke dig.

ING_19060_24598 (1)