Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få tilbud på din drømme træterasse her
Skal du have lavet en træterasse?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


03D06126 (1)

Fordele ved træterrasser

  • Behagelig sammenlignet med sten
  • Nemmere at etablere
  • Billigere end stenterrasser
  • Mulighed for en kreativ terrasse

Mange muligheder med træterrasser

Hvis du har besluttet dig for at få en træterrasse er der mange gode fordele du kan få glæde af. Sammenlignet med en terrasse med belægningssten er træterrasser nemlig også en væsentligt billigere løsning. Dette er fordi en træterrasse er nemmere at ligge og ønsker du at hæve terrassen er dette også nemmere og kræver ikke at du støber fundament først. Træterrasser kan føles mere behagelige at gå på, da træ jo selvsagt er blødere end sten, og derfor er dette en attraktiv løsning for mange. Skal du have lagt en træterrasse anbefales det at du allierer dig med en tømrer der kan lægge den for dig. Har du kreative idéer i forhold til formen på terrassen er dette også i højere grad muligt at imødekomme når der er tale om træterrasser, hvorimod det kan være en vanskelig opgave ved en terrasse af sten.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvilke type træ skal din træterrasse bestå af?

Der findes mange muligheder når du skal vælge træsort til din træterrasse. Blandt de mange muligheder kan trykimprægneret træ, eg og teak nævnes, men ønsker du ikke at bruge tid på vedligeholdelse, kan du også vælge vedligeholdelsesfri brædder, som er et populært valg blandt mange.

Ved at få en tømrer på opgaven sikrer du den rette rådgivning i forhold til valg af materialer og du er sikret at materialerne er i høj kvalitet. Tag en snak om dine ønsker til terrassen, især hvis du har specielle ønsker såsom en hævet terrasse eller finurlige vinkler og former.

Slider