Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Mangler du hjælp til udestuen?
Udestuer er en populær løsning i hjemmet

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


rehabilitering-top (2)

Fordele ved udestuer

  • Er typisk energibesparende
  • Giver dig ekstra plads
  • Kan øge boligens værdi
  • En relativ billig investering

Ikke en havepavillon og ikke en tilbygning

En udestue kan måske bedst beskrives som en mellemting mellem en havepavillon, på grund af de store glaspartier der findes i udestuer, og en tilbygning, da udestuen bygges i forlængelse af huset. Forskellen på om det er en tilbygning eller en udestue er hvorvidt der er installeret nogen form for varme. Er der ingen varmekilder, udover solen, er det en udestue og der er derfor langt færre krav der skal overholdes i forhold til regler og lovgivning, og det er derfor billigere at opføre sammenlignet med en tilbygning. Typisk bygges udestuer med store glaspartier så rummet opvarmes, og ofte kan den store mængde varme som glaspartierne genererer også bruges til opvarmningen af de øvrige rum i boligen. Hvis du drømmer om en udestue, men ikke har mod på selv at give dig i kast med projektet, kan du her på siden indhente gratis tilbud på opgaven.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvordan kommer du i gang?

Udestuer er noget mange boligejere drømmer om. Fornemmelsen af at sidde ude hele året, den ekstra plads til at huse gæster og tanken om at en udestue kan virke energibesparende på grund af de store glaspartier, får mange til at gøre drøm til virkelighed. Men hvordan kommer du i gang med projektet med den nye udestue?

Det anbefales at du allierer dig med et tømrerfirma eller en tømrer for et snak om projektet. Har du nogle specifikke ønsker til materialer, vinduer eller andet, så skriv gerne en liste og drøft det med dry firma du vælger til at løse opgaven. Med fagfolk på opgaven sikrer du en udestue i høj kvalitet, som lever op til dine krav og ønsker.

Slider