Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få tilbud på tømrerarbejde her
Er det tid til at få udskiftet dine vinduer?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02E86980 (1)

Fordele ved udskiftning af vinduer

  • Du sparer penge på din varmeregning
  • Du opnår et bedre indeklima
  • Du kan øge boligens værdi

Spar penge på varmeregningen ved af skifte dine vinduer

Der kan være forskellige årsager til at du planlægger en udskiftning af vinduerne i boligen. Nogle vælger at udskifte vinduerne for at opnå et andet visuelt udtryk og andre for at energioptimere og spare penge på varmeregningen. Er dine vinduer punkterede kan fugt trænge ind i karmen og konsekvenserne kan være råd. Fejler dine vinduer intet men ønsker du en bedre isolering er dette også anbefalelsesværdigt, da der er besparelser at hente på varmeregningen. Hvis du oplever at fyre uden at opnå et behageligt indeklima er det højst sandsynligt fordi vinduerne ikke formår at holde på varmen. Allier dig med en tømrer hvis du ønsker at udskifte dine vinduer og tag en snak med tømreren omkring valget af nye vinduer, da du har flere forskellige muligheder at vælge iblandt.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Hvilke vinduer skal du vælge?

Når du skal udskifte dine vinduer til mere energibesparende ruder kan du vælge imellem blandt andet termoruder eller energiruder. Hvis du ønsker det bedste på markedet skal der kigges på u-værdien, hvilket er den betegnelse der bruges til at måle rudernes isoleringsværdi, og her handler det om at vælge den laveste u-værdi for den bedste isoleringsevne. Eneriruder med en varm kant er den mest energibesparende rude du kan vælge.

Det anbefales at du tager en snak med en tømrer om valg af vinduer, og en tømrer vil naturligvis også kunne montere dem for dig. Typisk er der besparelser at hente, hvis du skal have udskiftet vinduerne i hele din bolig.

02B44932 (1)