Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få tilbud på ventilation her på siden
Et godt indeklima er vigtig for vores trivsel

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02I27491 (1)

Fordele ved optimal ventilation

  • Sikrer et godt indeklima
  • Gør bygningen sundere
  • Fremmer effektiviteten
  • Fremmer indlæringen
  • Giver bedre trivsel
  • Fremmer sundheden
  • Energibesparende

Et godt indeklima kan spare dig for penge

Det kan være dyrt ikke at have det rette indeklima og der er bestemt penge at spare hvis indeklimaet forbedres. Særligt i køkken og baderum ses der alt for ofte eksempler på dårlig ventilation som i værste tilfælde kan resultere i fugtskader, som kræver en større renovering. Hvis du vil være på den sikre side kan du få foretaget et ventilationstjek i din bolig. Er skaderne allerede opstået og døjer du med fugt i din bolig er det med at få skabt bedre ventilation hurtigt, så skaderne og problemerne ikke udvikles.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indeklimaet har betydning i skolen og på arbejdet

Et dårligt indeklima i skolen resulterer i en dårligere indlæringsevne for skolens elever. Undersøgelser viser at børns indlæringsevne falder med op til 20 % hvis indeklimaet er dårligt og den samme procentsats gør sig ligeledes gældende på arbejdsmarkedet. Et godt indeklima gavner effektiviteten og derfor kan det være en dyr fornøjelse at drive en virksomhed med et dårligt indeklima og manglende ventilation,da det betyder at de ansatte ikke formår at udnytte deres fulde potentiale fordi indeklimaet ikke er optimalt.

Heldigvis er der håb forude og penge at spare, hvis du har taget beslutningen om at få forbedret indeklimaet ved at skabe bedre ventilation. Få tjekket ventilationen i din egen bolig, på skolen eller hos virksomheden og modtag tilbud på at forbedre ventilationen.

ISS_10259_03094 (1)