Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Vi samarbejder med professionelle VVS'ere
Har du andre opgaver som kræver en VVS’er?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02I20774 (1)

Hvilke opgaver kan en VVS’er eksempelvis hjælpe med?

  • Nyt gasfyr
  • Nye faldstammer
  • Fjernvarme installation
  • Gulvvarme
  • Sanitet
  • Varmtvandsbeholder

Installationer og vedligeholdelse

Et VVS firma udfører alt inden for VVS og blikarbejde, lige fra nye installationer til vedligeholdelse og servicetjek. Drømmer du eksempelvis om at få et nyt badeværelse kan et VVS firma klare alle installationerne for dig, lige fra varmeinstallationer såsom gulvvarme til reparation af armaturer. Er der problemer med fyret er det også et VVS firma der kan foretage et servicetjek af både oliefyr og gasfyr og reparere eventuelle skader og fejl. Et VVS firma arbejder med en lang række opgaver inden for vand, varme, gas og ventilation, både til private og virksomheder.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

VVS arbejde er ikke et gør det selv projekt

Selvom du har hænderne godt skruet på er det langt fra alle VVS opgaver du selv må løse. Du må gerne selv vedligeholde eksisterende installationer, men skal der laves nye eller skal eksisterende installationer ændres, så må du ikke selv udføre opgaven.

Det samme er gældende hvis du ønsker at udskifte armaturer til en anden type, så er der tale om en ændring i installationen og du skal alliere dig med et VVS firma. Heldigvis står en lang række VVS firmaer klar til at løse netop din opgave.

ISS_1209_00775 (1)