Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
VVS firmaer står klar til opgaven
Skal du have etableret gulvvarme i boligen?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02E89999 (1)

Fordele ved gulvvarme

  • Fodkulde elimineres
  • Gulvvarme tørrer vådrum hurtigt
  • Mindre støvpartikler i luften
  • Varmen føles mere jævn
  • Mere plads uden radiatorer

Etablering af gulvvarme er ikke et gør det selv projekt

Gulvvarme etableres i mange nye boliger og det er bestemt også nemmest at etablere gulvvarme i nybyggerier. Det er dog ikke umuligt at få gulvvarme hvis du er ejer af et ældre hus, det er bare et større projekt. Når der skal etableres gulvvarme i ældre huse er det ekstremt vigtigt at være grundig med isoleringen så kuldebroer undgås, da der ellers kan ske et stort varmetab som vil vise sig i en meget høj varmeregning. Uanset om du ønsker at få etableret gulvvarme i en ældre bolig eller i nybyggeri anbefales det at du får et VVS firma til at udføre opgaven, så du er sikker på at du opnår en jævn fordelt varme, uden et stort varmetab.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

De mange fordele ved gulvvarme

Mange danskere vælger at få foretaget en etablering af gulvvarme for at opnå de mange fordele ved et jævnt opvarmet rum eller bolig. Især i badeværelser er gulvvarme populært og at få etableret gulvvarme i vådrum har også sine fordele. De fugtige overflader på badeværelset tørrer nemlig hurtigere når er er gulvvarme, hvilket kan eliminere fugtproblemer. Herudover er det udsigten til at opnå større frihed til at indrette boligens rum, når radiatorerne forsvinder, der får mange til at vælge en etablering af gulvvarme.

Vil du også opnå disse fordele, så er næste skridt at indhente tilbud fra et eller flere VVS firmaer der kan løse opgaven.

02F03110 (1)