Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Tagrenovering kan forlænge tagets levetid
Skal du have renoveret taget?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


Slider

Fordele ved et stråtag

  • Stråtaget er godt for miljøet – Det skyldes primært, at de binder meget kuldioxid, mens de vokser og udvider sig med årenes løb
  • Stråtaget renser også eventuelle vådområder i nærheden for fosfat og nitrat.
  • Der er en holdbarhed på 40-60 år på nordvendte sider samt 20-40 år på sydvendte sider.

Gå I med tanker om nyt stråtag eller reparation af det gamle?

Få hjælp til hele processen med vores specialister.

Vi har styr på detaljerne. Som boligejer kan det være svært at overskue processen fra start til slut. Det behøver du heldigvis ikke. Vi har styr på detaljerne. Her har vi samlet en oversigt med de ting, som vi kan hjælpe dig med, før det nye stråtag skal tækkes: Nedtagning og bortskaffelse af dit gamle tag. Inden vi tækker dit nye stråtag, skal det gamle naturligvis ned.

Her kan vi hjælpe dig med nedtagning – vi sørger selvfølgelig også for at bortskaffe dit gamle tag, hvis du ønsker det.

Skal jeg vælge nyt stråtag eller reparation af det gamle?

Vi tilbyder at stå for lægtning, inden dit nye stråtag tækkes. På den måde er både vi og du helt sikre på, at lægtningen lever op til alle krav.

Det sikrer kvaliteten af taget fra starten. Hvis du ønsker det, kan du også selv stå for lægtningen. Vi rådgiver dig gerne.

Brandsikring

Når du skal have stråtag på dit hus, er det vigtigt at tage stilling til brandsikkerheden i forhold til din families sikkerhed og din forsikring.

Ikke nok med at det er vigtigt at I føler jer sikre om natten eller i stormvejr med lyn. Så har vi har taget stilling til dit stråtags brandsikring, hvis der skulle udbryde brand, sådan at både mennesker og dyr kan nå i sikkerhed, og brandslukningen skader resten af huset så lidt som muligt.

Vi anbefaler også at få sikret og dobbelttjekker alle sikringer løbende ved en Autoriseret elektriker.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud og en snak om dit tag.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Et tag med mange fordele

Hvad er stråtag egentlig?

Det tækkede tag er en væsentlig og karaktergivende del af landbebyggelses i Danmark. Man har tidligere tækket med de materialer man kunne hente i nærområdet og derfor varierer tækketraditionen fra egn til egn, både hvad angår materialer og udformning.

Bevaringsværdierne er blandt andet knyttet til de forskellige egnsvariationer og til de teknikker og materialer, som anvendes til tækning.

Hvem tækker?

Tækkefaget har en meget lang historie i Danmark, men det er først i 2000, at der er etableret en uddannelse som tækkemand indenfor det autoriserede uddannelsessystem.

Hvis du overvejer at få lagt stråtag er næste skridt at indhente tilbud så du kan danne dig et overblik over din investering, og det kan du gøre lige her på siden.

interkontroll-ned copy 2