victor-malyushev-w_n-xcjim0o-unsplashvictor-malyushev-w_n-xcjim0o-unsplashvictor-malyushev-w_n-xcjim0o-unsplash

Lad dit projekt blive til virkelighed

Sammen står du stærkere

ARTIKLER

  • Typer af klinker

    Er der forskel på klinker? En guide til valg og anvendelse Når det kommer til at skabe et stilfuldt og funktionelt rum, er valget af klinker en afgørende faktor. Klinker er ikke blot et dekorativt element, men også et funktionelt materiale, der tjener forskellige formål afhængigt af deres anvendelse på gulve eller vægge. Gulv- vs.…


Vi tilbyder en bred vifte af projekttyper og har stort fokus på tidsfølsomme problemstillinger, så vi kan imødekomme dine specifikke behov. Gratisbyggetilbud er din sparringpartner i jagten på den rette håndværker, om du har brug for hjælp til renovering, nybyggeri, havearbejde eller helt andet.

Herunder har lavet en samling på størstedelen af de projekter vi beskæftiger os med. 

Det kan være vante vaner der får dig til at gå på google når du skal bruge en håndværker, men selvom det kan være fristende at forsøge sig den vej og hyre håndværkere på egen hånd, er der flere gode grunde til at vælge Gratisbyggetilbud som sparringspartner

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt.

Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

En tidsbesparende proces

Ved at bruge Gratisbyggetilbud slipper du for at bruge tid på google søgning  efter og  derfra ringe potentielle håndværkere igennem  for at finde en, der har tid til dit projekt. Vi klarer det hele for dig, så du kan fokusere på dig og det du synes er sjovt.

Online besigtigelse og tilbuds indhentning

I stedet for at skulle være hjemme til besøg af forskellige håndværkere der ofte kommer for sent, tilbyder Gratisbyggetilbud besigtigelse online, hvorefter vi laver alt tilbudsmateriale på dine vegne. På den måde kan du nemt sammenligne de indkomne tilbud.

100% sammenlignendlige tilbud

Når du selv går i kamp for at indhente tilbud på dit projekt, er det ofte svært at sammenligne de modtagne tilbud direkte, da de kan være baseret på forskellige forståelser af opgaven, erfaringer og valg af materialer. Hos Gratisbyggetilbud sørger vi for, at alle tilbud er 100% sammenlignelige.

Få bud fra 400 håndværkere

Gratisbyggetilbud giver dig adgang til mere end 400 håndværkere, og de, der byder på dit projekt, har også tid til at udføre det. Vi laver i øvrigt tilbudsforhandling på dine vegne, så du får den bedste pris og kvalitet.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.

I forbindelse med ønsket om at få lavet en række opgaver på det gamle hus i Fredensborg henvendte Tine sig til Gratisbyggetilbud og har siden fået en række opgaver løst. 

Gratisbyggetilbud samarbejder med over 400 forskellige håndværkere, og vores netværk vokser konstant. Vi har adgang til et stort antal fagfolk i en bred vifte af fagområder.

 Vi er dedikeret til at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig. Besøg vores platform, opret dit projekt, og lad os hjælpe dig med at finde den rette håndværker til dine behov i dag!