Find den rette håndværker i dag!

  • Faglig sparringspartner – Vi hjælper dig hele vejen
  • 2 års reklamationssupport
  • Mere end 60.000 løste opgaver i bagagen

TYPER AF PROJEKTER INDENDØRE

Typer af håndværkere og deres kompetencer

Vores håndværkeroversigt er guide til de forskellige fagområder! Her finder du detaljerede beskrivelser af de forskellige fagfolk og deres specifikke kompetencer inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi forstår at det kan være udfordrende at finde den rette håndværker til en specifik opgave, og vores mål er at gøre det nemmere for dig.

Det er måske ikke altid så lige til, et badeværelse kan have op mod 6 forskellige fagfolk ind over opgaven, fra murere, tømrere og elektrikere til malere, blikkenslagere og mange flere – vi beskriver de forskellige opgaver hver faggruppe typisk håndterer, så du bedre kan vurdere hvilken type håndværker, du har brug for til dit projekt. Uanset om du står overfor at planlægge en mindre forandring eller reperation eller en større ombygning, er vores oversigt et godt udgangspunkt for at forstå hvilke fagfolk der kan være relevante for dig.

Ved at bruge Gratisbyggetilbud får du adgang til et bredt netværk af håndværkere og deres forskellige faglige kompetencer. Vi er her for at hjælpe dig med at finde det tilbud du står og mangler rette håndværker til dit projekt.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.

I forbindelse med ønsket om at få lavet en række opgaver på det gamle hus i Fredensborg henvendte Tine sig til Gratisbyggetilbud og har siden fået en række opgaver løst.

Udtalelse af gratisbyggetilbud
Et godt samarbejde er baseret på tillid, hør hvad en tilfreds kunde siger om os og vurder så om vi kan låne din tillid. Vi har formidlet en lang række projekter for Tine, der er ved at renovere hendes bolig i Fredensborg

Tine t. Stryhn