Indhent uforpligtende tilbud

Find den rette håndværker i dag!

  • Faglig sparringspartner – Vi hjælper dig hele vejen
  • 2 års reklamationssupport
  • Mere end 60.000 løste opgaver i bagagen

Kreative tanker der former dit hjem – typer af indendørs renovering

Med vores netværk af dygtige håndværkere og fokus på tryghed, tidsbesparelse og gennemsigtighed, sikrer vi, at dine renoveringsprojekter bliver en realitet. Lad os hjælpe dig med at forme dit hjem så det matcher dine drømme.

  • Tryghed og Kvalitet: Få adgang til et bredt netværk af professionelle håndværkere for alle indendørs byggeprojekter.
  • Modtag en personlig byggerådgiver: Du får, uden omkostning, en erfaren byggerådgiver som din sparringspartner under hele processen.
  • Balanceret Budget: Vi hjælper med at finde den perfekte balance mellem dine ønsker og det realistiske budget.
  • 2 års reklamationssupport: Som vores samarbejdspartner får du 2 års support på dit byggeprojekt. Har du nogen form for indvendinger til byggearbejdet, så skal du bare henvende til os indenfor 2 år, så hjælper vi dig.

Totalentreprise

Generelt indendørs renovering

Energirenovering

På denne side finder du din essentielle guide til de mest eftertragtede håndværkere, som vores kunder konstant søger efter. Dette udvalg repræsenterer blot toppen af isbjerget af de færdigheder og services, vi kan tilbyde. Lad os sammen skabe noget enestående.

Dyk ned i vores håndplukkede oversigt og opdag, hvordan vi kan hjælpe dig med at bringe dit projekt til liv. Husk, der er altid mere at udforske, og ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Samarbejd med os og oplev den forskel, det rigtige team af håndværkere kan gøre for dit projekt.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? Så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud. Vi står klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projektbeskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om priserne afspejler markedet. Priserne skal gerne ligge indenfor 15% af hinanden. Lykkes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog, og med vores erfaringer, vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog. Derved kan vi få aftalen i hus med håndværkeren. Håndværkeren har 7 hverdage til at kontakte og besøge dig.

I forbindelse med ønsket om at få lavet en række opgaver på det gamle hus i Fredensborg henvendte Tine sig til Gratisbyggetilbud og har siden fået en række opgaver løst.

Udtalelse af gratisbyggetilbud
Et godt samarbejde er baseret på tillid, hør hvad en tilfreds kunde siger om os og vurder så om vi kan låne din tillid. Vi har formidlet en lang række projekter for Tine, der er ved at renovere hendee bolig i Fredensborg

Tine t. Stryhn

Kvindelig medarbejder, der står klar til at tage imod dig på kontoret

Mød os i øjenhøjde online, eller giv os et kald på 70 600 620.
Vi står altid klar til at hjælpe dig med sparring og de tilbud du søger.

Vi har tider mellem 09.00-16.30 alle dage og tirsdag/torsdag helt til 20.30.