Indhent uforpligtende tilbud

Kreative tanker der former dit hjem

TYPER AF PROJEKTER INDENDØRE

Med vores netværk af dygtige håndværkere og fokus på tryghed, tidsbesparelse og gennemsigtighed, sikrer vi, at dine renoveringsprojekter bliver en realitet. Lad os hjælpe dig med at forme dit hjem så det matcher dine drømme.

  • Tryghed og Kvalitet: Få adgang til et bredt netværk af professionelle håndværkere for alle indendørs byggeprojekter.
  • Tidsbesparelse: Spar tid med vores effektive matchning mellem dine projekter og de rette håndværkere.
  • Balanceret Budget: Vi hjælper med at finde den perfekte balance mellem dine ønsker og det realistiske budget.
Elektriker er ved at montere spots i gipsloft

El-arbejde

At have en autoriseret elektriker til at udføre dit el-arbejde er afgørende for sikkerheden i dit hjem. Ved at vælge os får du ikke kun kvalitetsarbejde, men også fred i sindet, vidende at dit elektriske system er i de sikreste hænder. Klik på ‘læs mere’ for at forstå vigtigheden af autoriseret el-arbejde og hvordan vi kan hjælpe dig

Isolering væg

Vægisolering forbedrer indeklimaet, reducerer energiforbruget og CO2-udledningen, samt øger boligens værdi. Det forhindrer fugtproblemer og reducerer støj, hvilket skaber et sundere indendørsmiljø. Gratisbyggetilbud hjælper dig med at finde de bedste tilbud på vægisolering og sikrer korrekt installation for maksimal energieffektivitet og langsigtede besparelser.

Loftisolering

Loftisolering forbedrer indeklimaet, reducerer energiforbruget og CO2-udledningen, samt øger værdien af din bolig. Det hjælper med lydisolering og forebyggelse af skader fra fugt. Med Gratisbyggetilbud får du professionel hjælp til energioptimering og finder de bedste tilbud, der sikrer korrekt installation og maksimal effektivitet.

Lejlighedsentreprise

Totalentreprise til renovering af din lejlighed tilbyder effektiv projektstyring, ét kontaktpunkt og kvalitetskontrol. Det sparer tid og omkostninger og giver et skræddersyet design tilpasset dine behov. Gratisbyggetilbud leverer en problemfri proces ved at facilitere alt fra planlægning til færdiggørelse for et smukt og funktionelt resultat.

Badeværelsesentreprise

Et nyt tegltag tilbyder enestående holdbarhed og kan vare i mange år, med minimal vedligeholdelse. Modstandsdygtigt mod ekstreme vejrforhold og brandsikkert, forbedrer hjemmets sikkerhed og energieffektivitet. Æstetisk tilfører det tidløs elegance, forbedrer hjemmets udseende og øger dets markedsværdi.

Maling af lejligheder og huse

En nymalet lejlighed eller hus giver et friskt og opdateret udseende, forbedrer æstetikken og øger ejendomsværdien. Frisk maling forbedrer luftkvaliteten ved at fjerne støv og allergener, mens den også beskytter væggene mod fugt. Det er en omkostningseffektiv måde at forvandle dit hjem på.

En illustration af før og efter maling af en stue

Maling

Et veludført malerprojekt kan opfriske et rum, beskytte dine vægge og endda påvirke dit humør positivt. Uanset om du drømmer om en subtil forandring eller en dristig transformation, vil vores guide hjælpe dig med at navigere i valget af farver, forberedelse af overflader, valg af de rette materialer og teknikker til et fejlfrit resultat.

Når plads og økonomi ikke skal diktere, er en åben grundplan for badeværelset enormt smukt.

Badeværelsesdrømme

Opdag hvordan dit badeværelse kan blive et fristed for afslapning og fornyelse. Vores guide til badeværelsesdrømme åbner døren til en verden af design, komfort og luksus. Klik på “læs mere” for at tage det første skridt mod dit drømmebadeværelse.

I forbindelse med total renovering sidder et par på en trappe og gennemgår deres byggetegninger smilende

Total renovering

Med vores omfattende erfaring inden for totalrenovering, er vi din ideelle partner til at omdanne ethvert rum til et mesterværk af funktionalitet og design. Uanset projektets omfang, sikrer vores ekspertise en gnidningsfri proces fra start til slut. Lad os bringe din vision til live med håndværk af høj kvalitet

Stort og åbent køkken med køkken ø, hvide flader lyst

Køkken renovering

“Drømmer du om et nyt køkken, der kombinerer funktionalitet med stilfuldt design? Vores team af eksperter i køkkenrenovering er klar til at transformere dit nuværende køkken til hjertet af dit hjem. Klik på ‘læs mere’ for at udforske, hvordan vi kan gøre din køkkendrøm til virkelighed.”

kvindelig byggeleder står i et bygningsprojekt

Ombygning

En veludført ombygning kan forhøje værdien af dit hjem. Ombygningen kan forme dit hjem ud fra din unikke vision i din egen personlige stil. Det kan inkludere tilføjelsen af nyt køkken eller badeværelse og mere åbne og fleksible rum.

Sildebens gulv

Dig og dit gulv

Opfrisk dit hjem med professionel gulvrenovering eller slibning. Vores ekspert team forvandler slidte og trætte gulve til smukke, holdbare overflader, der beriger ethvert rum. Med fokus på kvalitet og håndværk sikrer vi et resultat, der ikke kun ser fantastisk ud, men også varer i mange år.

På denne side finder du din essentielle guide til de mest eftertragtede håndværkere, som vores kunder konstant søger efter. Dette udvalg repræsenterer blot toppen af isbjerget af de færdigheder og services, vi kan tilbyde. Lad os sammen skabe noget enestående.

Dyk ned i vores håndplukkede oversigt og opdag, hvordan vi kan hjælpe dig med at bringe dit projekt til liv. Husk, der er altid mere at udforske, og ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Samarbejd med os og oplev den forskel, det rigtige team af håndværkere kan gøre for dit projekt.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.

I forbindelse med ønsket om at få lavet en række opgaver på det gamle hus i Fredensborg henvendte Tine sig til Gratisbyggetilbud og har siden fået en række opgaver løst.

Udtalelse af gratisbyggetilbud
Et godt samarbejde er baseret på tillid, hør hvad en tilfreds kunde siger om os og vurder så om vi kan låne din tillid. Vi har formidlet en lang række projekter for Tine, der er ved at renovere hendee bolig i Fredensborg

Tine t. Stryhn

Kvindelig medarbejder, der står klar til at tage imod dig på kontoret

Mød os i øjenhøjde online, eller giv os et kald på 70 600 620.
Vi står altid klar til at hjælpe dig med sparring og de tilbud du søger.

Vi har tider mellem 09.00-16.30 alle dage og tirsdag/torsdag helt til 20.30.