Anlægsgartneren

Trænger din have til en renovering, skal du have etableret en ny have eller et nyt haveanlæg, fældet træer, eller er du på udkig efter vedligeholdelse af din have? Her på siden kan du indhente flere gratis tilbud.

En anlægsgartner udfører mange forskellige opgaver, lige fra brolægning til vedligeholdelse af din have. Skal du etablere en ny have kan det være en fordel med gode råd fra en anlægsgartner til alt fra at skabe symmetri i haven, indrette haven i rum, anlægge en køkkenhave, til valg af buske, planter og blomster i haven. 

Kniber det med tiden kan en anlægsgartner også være behjælpelig med at vedligeholde din have, så du har en flot, præsentabel og velholdt have, året rundt. En anlægsgartner er specialiseret i havearbejde og anlægsarbejde, og kan derfor både anlægge terrasser og stier, og etablere haver, samt vedligeholde haven. 

Anlægsgartnere er uddannet til både at etablere og pleje mindre haveanlæg, såsom private haver, men har også erfaring og kompetencer inden for etablering af store anlæg og arealer, som eksempelvis store haver, golfbaner eller parker. En anlægsgartner kan hjælpe dig med mange opgaver i din have, både når det gælder mindre opgaver som plantning af buske, til de større opgaver som etablering af en ny have, eller at anlægge en ny græsplæne. Med en anlægsgartner får du kyndig rådgivning og hjælp fra en gartner med grønne fingre og med rygsækken fuld af de rette kompetencer og erfaring.

  • Haverenovering
  • Etablering af ny have
  • Etablering af haveanlæg
  • Træfældning
  • Vedligeholdelse af din have
  • Brolægning
  •  Anlægning af græs

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.

Gratisbyggetilbud ApS

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det rette match indenfor håndværkere.

Hos Gratis Byggetilbud gør vi det nemt og simpelt.

Udfyld formularen her på siden, og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente byggetilbud som du modtager helt uforpligtende og gratis.

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Telefontider:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Ronnie R. Zimling
Partner & COO

70 60 06 20
kontakt@gratisbyggetilbud.dk

Vidste du det?

Vidste du i øvrigt at du ved at bruge
Gratisbyggetilbud.dk er med til at fremtvinge en mere bæredygtig hverdag?

Når du benytter Gratisbyggetilbud, er der en håndværker der ikke skal kører ekstra km. for at besigtige din opgave, derfor er online møderne så vigtige for fremtiden håndværkerfag.