Brolæggeren

Skal du have lagt sten i indkørslen, anlagt en stenterrasse eller lavet en gangsti i haven? En brolægger arbejder med det til dagligt, hvilket er din garanti for et godt stykke håndværk med høj præcision – indhent dine tilbud lige her.

Brolægning af indkørsler er den optimale løsning, da en sten-belægning udover at give et smukt resultat, også er den mest slidstærke belægning til et område, hvor der er tung trafik. Indkørslen skal først og fremmest være funktionel og praktisk, men samtidig er indkørslen det første gæster møder og derfor kan det være vigtigt at den harmonerer med huset, hvilket en brolægger har specialiseret sig i. 

Det korrekte forarbejde, den rigtige hældning, og ikke mindst de rigtige materialer kan give dig en slidstærk, holdbar og ikke mindst indbydende indkørsel. En brolægger er vant til det hårde arbejde med brolægning af indkørsler, og vil du have perfektion og selv slippe for det hårde arbejde, så er det en brolægger du skal have til at lægge din indkørsel. 

Det kan være et stort arbejde at lægge en ny indkørsel, selvom det ved første øjekast måske kan se nemt ud. Underlaget skal være i orden for at indkørslen er harmonisk, solid og ikke mindst holdbar. Gøres forarbejdet ikke korrekt og med den rette omhu, kan stenene skride eller synke, hvilket kan resultere i en dyr renovering af indkørslen.

Hvis du vil sikre dig at indkørslen bliver lagt korrekt i første forsøg, så kan du med fordel alliere dig med en brolægger, som har stor erfaring med sten og fliser, indkørsler og støttevægge. En brolægger vil udføre det nødvendige forarbejde der skal til, for at belægningen kan holde i mange år, såsom at sikre sig at regnvand kan blive ledt væk, og at indkørslen holder formen.

  • Indkørsel
  • Flisegange
  • Støttevægge
  • Kantafgrænsning
  • Gangstier
  • Bedkanter i sten
  • Drænriste
  • Kantsten

Ved at vælge Gratisbyggetilbud får du en mere tryg, tidsbesparende og gennemsigtig oplevelse, når du skal finde den rette kombination af pris og håndværker til dit projekt. Vi er her for at gøre processen så enkel og problemfri som muligt for dig.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.

Gratisbyggetilbud ApS

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det rette match indenfor håndværkere.

Hos Gratis Byggetilbud gør vi det nemt og simpelt.

Udfyld formularen her på siden, og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente byggetilbud som du modtager helt uforpligtende og gratis.

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Telefontider:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Ronnie R. Zimling
Partner & COO

70 60 06 20
kontakt@gratisbyggetilbud.dk

Vidste du det?

Vidste du i øvrigt at du ved at bruge
Gratisbyggetilbud.dk er med til at fremtvinge en mere bæredygtig hverdag?

Når du benytter Gratisbyggetilbud, er der en håndværker der ikke skal kører ekstra km. for at besigtige din opgave, derfor er online møderne så vigtige for fremtiden håndværkerfag.