Skal væggene friskes op eller er det tid til fornyelse?

Når det kommer til at opdatere udtrykket i dit hjem, kan maling være en økonomisk -ja nok den mest omkostningseffektive og transformative løsning.  Spørgsmålet er så hvorvidt det er bedre at gøre det selv eller at ansætte en professionel? Lad os se på begge scenarier.

Er du praktisk anlagt, så kan det være fristende, at gå i gang og klare malerprojektet selv. Du kan vælge din egen farve, udføre opgaven i dit eget tempo og der er naturligvis en vis tilfredsstillelse, ved at se ens arbejde komme til live. Men der er også udfordringer ved at gøre det selv:

 • Det kan være meget tidskrævende: Malerarbejde er ofte mere tidskrævende end det forventes. Forberedelse, malerarbejde, og oprydning kan tage dage eller endda uger, afhængigt af hvilket omfang projektet har.
 • Ujævne resultater: Det er næsten med sikkerhed hver gang, Uden den rette erfaring og teknik vil du ende med et resultat, der bærer præg af ujævne lag, dråber, eller oversete sprækker og hjørner.
 • Rod: Malerarbejde kan være enormt rodet, især hvis du ikke er vant til at male. Farve komme altid ved siden af og ender på gulve, møbler, eller dit tøj.

På den anden side er der mange fordele ved at ansætte en professionel maler:

 • Tidsbesparelse: En professionel maler kan udføre opgaven hurtigere, så du kan bruge din tid på andre vigtigere ting, og stadig nyde forandringen.
 • Kvalitetsresultater: Uddannelse og det faktum at malere har erfaring samt viden til at sikre et jævnt og flot resultat.
 • Ingen oprydning: En del af betalingen dækker for afdækning og oprydning, malere ved, hvordan man minimerer rod og rydder op efter sig selv.
 • Praktisk: Gennem GratisByggetilbud kan du få de tilbud du skal bruge, tilbud er fri for hypotese og kan sammenlignes, det sikre at du kan opnå en skarp pris på en erfaren maler. 

Selvom DIY-malerprojekter kan virke attraktive, kan det være værd at overveje en professionel maler gennem GratisByggetilbud. Ikke kun for at spare tid og kræfter, men også for at sikre, at resultatet bliver så godt som muligt.

Med GratisByggetilbud får du nemt hurtigt adgang til flere professionelle malere, der er klar til at hjælpe med dit projekt.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.

Gratisbyggetilbud ApS

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det rette match indenfor håndværkere.

Hos Gratis Byggetilbud gør vi det nemt og simpelt.

Udfyld formularen her på siden, og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente byggetilbud som du modtager helt uforpligtende og gratis.

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Telefontider:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Ronnie - Partner og COO hos Gratisbyggetilbud

Ronnie R. Zimling
Partner & COO

70 60 06 20
kontakt@gratisbyggetilbud.dk

Hvad vil du gerne vide?

Mangler du viden? Send os dit ønske på e-mail, så sørger vi for at levere viden om det ønskede.

  Har du spørgsmål?

  Har du spørgsmål og mangler du svar? Så udfyld formularen og du vil blive ringet op til en uforpligtende snak inden længe. Du er ligeledes velkommen til at give os et kald.

  Relevante artikler

  4 trin for et gratis byggetilbud

  1. Indsend dit projekt til os
  2. Vi mødes online og gennemgår projektet
  3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud
  4. Valg af tilbud
  Lille hvid model af et hus på et bord med en hvid arbejdshjelm i baggrunden

  Vidste du det?

  Vidste du i øvrigt at du ved at bruge
  Gratisbyggetilbud.dk er med til at fremtvinge en mere bæredygtig hverdag?

  Når du benytter Gratisbyggetilbud, er der en håndværker der ikke skal kører ekstra km. for at besigtige din opgave, derfor er online møderne så vigtige for fremtiden håndværkerfag.