Find den rette håndværker i dag!

  • Faglig sparringspartner – Vi hjælper dig hele vejen
  • 2 års reklamationssupport
  • Mere end 60.000 løste opgaver i baggagen

Renovering af lejlighed
Fra drøm til realitet via 4 enkle trin

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? Så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud. Vi står klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projektbeskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om priserne afspejler markedet. Priserne skal gerne ligge indenfor 15% af hinanden. Lykkes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog, og med vores erfaringer, vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog. Derved kan vi få aftalen i hus med håndværkeren. Håndværkeren har 7 hverdage til at kontakte og besøge dig.

Med en totalentreprise på renovering af din lejlighed opnår du effektiv projektstyring. Med os som projektleder står vi for hele byggeprocessen, fra planlægning til afslutning. Det sikrer sikrer en smidig og problemfri renovering. Behovet for at du selv skal koordinere med forskellige leverandører og håndværkere, er dermed også fjernet. Som resultat af beslutningen, kan du bruge din tid på andre ting, alt i mens vi sikrer renoveringen af din lejlighed.

Ved at få renoveret din lejlighed som totalentreprise, får du hos os én kontaktperson, som håndterer alle aspekter af renoveringen. Dette forenkler kommunikationen og sikrer, at alle dine ønsker og behov bliver forstået og opfyldt. Vi sørger for at der er klarhed i hele processen, og at alle spørgsmål eller ændringer håndteres hurtigt.

En anden fordel ved at have én projektleder, der koordinerer arbejdet, er at renoveringsprocessen bliver mere optimal, hvilket i sidste ende sparer både tid og penge. Du vil opleve færre forstyrrelserne i din dagligdag og minimerer tiden, din lejlighed er under renovering. Dette gør, at du kan vende tilbage til dit hjem hurtigere.

Med en totalentreprise sikres du, at arbejdet udføres i højeste kvalitet. Ved at benytte os, og vores netværk af pålidelige fagfolk og leverandører kan vi sikre, at hvert trin af renoveringen opfylder de højeste standarder. Dette resulterer i en renoveret lejlighed, der er smuk, funktionel og efter aftale.

Vi kan via den aftalte talentreprise sikre at du er i bedre kontrol med projektets omkostninger. Som projektleder giver vi dig et præcist budget og arbejder på at finde omkostningseffektive løsninger, så du undgår uventede udgifter. Dette hjælper med at holde renoveringen inden for budgettet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

At få renoveret din lejlighed som en totalentreprise er en god ide, hvis du gerne vil slippe for at blive forstyrret i alle detaljer, gerne ser at der foreligger et budget og at det bliver overholdt, samt at den faglige koordinering ikke tilfalder dig. Hvis de nævnte pointer har værdi for dig, bør du overveje at få renoveret din lejlighed som totalentreprise.

Med hjælp fra Gratisbyggetilbud er du et skridt tættere på at realisere din drøm, om en ny flot lejlighed. Det er fuldstændig uforpligtende at tage kontakt til os, så hvorfor ikke komme i gang med overvejelserne om at få renoveret din lejlighed, allerede i dag?

Videomøde på mobil telefon
Videomøde tilfører fleksibilitet og nedbringer tidsforbrug og pris.

Lad os hjælpe dig med renoveringen af din lejlighed. Med os i ryggen får du en god og sikker start på din drøm om en renoveret lejlighed. Mød os i øjenhøjde online, eller giv os et kald på 70 600 620.
Vi står altid klar til at hjælpe dig med sparring og de tilbud du søger.

Vi har tider mellem 09.00-16.30 alle dage og tirsdag/torsdag helt til 20.30.

Totalentreprise gør det muligt at skræddersy renoveringen af din lejlighed så resultatet matcher dine ønsker og behov præcist

Fra køkken og badeværelse til gulv og belysning, med os som projektleder vil du opleve et tæt samarbejde. Det er for at skabe et resultat, der passer til din stil og dine ønsker.

Ved at lade erfarene totalentreprenører som os, håndtere hele renoveringsprojektet reducerer du stressen forbundet med at styre de mange forskellige aspekter af byggeprocessen. Dette giver dig mere tid og frihed til at fokusere på andre vigtige ting, mens vi som projektleder håndterer alle detaljer.

Gratisbyggetilbud er det rigtige valg til håndteringen af din totalentreprise på lejlighedsrenoveringen. Med vores omfattende netværk af pålidelige fagfolk og erfaring i projektstyring sikrer vi, at renoveringen udføres effektivt og professionelt fra start til slut.

Vi hjælper dig med at finde de bedste tilbud og levere det ønskede resultat.

Ronnie er partner og COO hos Gratisbyggetilbud

Lad os hjælpe dig med at realisere din drøm om en renoveret lejlighed. Mød os i øjenhøjde online, eller giv os et kald på 70 600 620.
Vi står altid klar til at hjælpe dig med sparring og de tilbud du søger.

Vi har tider mellem 09.00-16.30 alle dage og tirsdag/torsdag helt til 20.30.