Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Indhent tilbud på carporte her
Carporte er den perfekte holdeplads for biler

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


Carporte 2 (1)

Fordele ved carporte

  • Bilen holder i tørvejr
  • Du undgår frost på ruderne
  • Kan komplimentere boligen

Carporte er den populære løsning

At parkere bilen lige ude foran huset, at kunne gå fra bilen og ind i huset uden at få våde tæer når det regner og ikke at skulle slæbe bæreposerne alt for langt. Det er nogle af de fordele der får mange til at vælge at få bygget en carport. Carporte kan bygges sammen med huset og du kan derved opnå en helhed mellem hus og carport, hvilket mange boligejere ønsker. Hvis du ønsker dig en carport kan du med fordel alliere dig med en tømrer der vil kunne give dig den carport du går og drømmer om. Carporte fås i mange forskellige typer og designs og har du helt specielle ønsker til din carports form og udseende, så kan en tømrer komme med råd og vejledning i forhold til valg af materialer og anvendelsesmuligheder og naturligvis bygge carporten for dig.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Et væld af muligheder med carporte

Carporte kan bygges i et væld af materialer og går du med specielle ønsker til din carport kan du vælge at få lavet en tegning hos en arkitekt for dernæst at få carporten bygget af en tømrer. Du kan dog også fremlægge dine idéer for tømreren til at starte med, da en tømrer har stor erfaring med at bygge carporte. Når du har taget beslutningen i forhold til carporten skal du overveje om den skal være åben eller lukket, da der i så fald skal monteres en garageport. Fordelen ved en lukket garage er at du får mulighed for at opbevare værktøj og andre sager i den og din bil kan stå aflåst.

Fordelen ved at vælge en åben carport er det lette og åbne miljø, samtidig med at det er et mindre projekt. Tag en snak med en tømrer om opgaven og har du endnu ikke fået kontakt til én, så kan du finde den rette tømrervirksomhed lige her.

Slider