Indsend opgaven i dag og modtag gratis tilbud
Få tilbud på tømrerarbejde her
Skal du have udskiftet dine døre?

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


02F03261 2 (1)

Udskiftning af døre - hvilke fordele har det?

  • Bedre isolering
  • Mindre varmetab
  • Visuel forbedring

Udskiftning af døre kan give boligen et løft

Der kan være flere årsager til at du ønsker at udskifte dørene i boligen. Døre kan naturligvis godt få skader og blive medtagede, men som oftest sker udskiftningen grundet et ønske om at ændre boligens stil. Har du købt en gammel villa som du er ved at modernisere vælger mange at udskifte de gamle fyldningsdøre med celledøre, som er en mere stilren og minimalistisk dør. Hvor fyldingsdører har mange detaljer får du med en celledør en glat og noget lettere dør, som i sær kan mærkes når du åbner og lukker døren. Dørene spiller en stor rolle i boligen og det er vigtigt også at tænke på hvilken stil man ønsker i sit hjem, når man skal vælge sine nye døre. En tømrer vil kunne vejlede dig i forhold til valg af døre og give dig gode råd i forhold til hvilke døre der egner sig til din bolig.

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Specialfremstillede døre er en mulighed

I nogle huse, specielt i ældre villaer, kan det være vanskeligt at finde døre der passer i målene. Derfor opstår der tit og ofte et behov for at få fremstillet en dør i specialmål. Er dette tilfældet for dig skal du alliere dig med en tømrer. Nogle døre kan tilpasses i længden, hvilket en tømrer kan gøre for dig, men har du brug for at få lavet en dør på mål kan dette også være en mulighed.

En tømrer er vant til at foretage udskiftning af døre og kender derfor til de mange muligheder der findes. Fortvivl derfor ikke, hvis du umiddelbart ikke kan finde en dør der passer dine mål, for enten kan det fremskaffes og ellers kan det fremstilles af en dygtig tømrer.

Slider