Indsend din opgave i dag og få et gratis tilbud
Gratis Byggetilbud
Indhent Byggetilbud Fra Flere Håndværkere

Indhent et Gratis  og uforpligtende byggetilbud på din opgave.

Indsend din opgave

Vi behandler opgaven

Du modtager tilbud

Du vælger leverandør


ISS_5820_00114 (1)

Tømrer

Har du en opgave der kræver en tømrer til renoveringer for at vedligeholdelse? Indsend din opgave i dag og modtag gratis og uforpligtende tilbud på din opgave fra en række tømrerfirmaer.

Læs mere

02E99996 (1)

Murer

En murer arbejder med sten, mørtel, fuger og bygger og vedligeholder huse og bygninger. Har du en murer-opgave du skal have hjælp til kan du indhente gratis tilbud på din opgave lige her.

Læs mere

02J76402 (1)

VVS

Skal oliefyret skiftes, skal der installeres fjernvarme eller har du andre opgaver som kræver en VVS’er, så indsend din opgave her og modtag dine gratis og uforpligtende tilbud.

Læs mere

Slider-overalt

Elektriker

Skal el installationen renoveres eller gennemses, eller skal der ske en energioptimering? Vil du sikre at arbejdet udføres korrekt og efter den gældende lov, skal du have fat i en elektriker.

Læs mere

02I88934 (1)

Maler

Maling kan gøre underværker for en bolig, virksomhed og dens facade. En maler beskæftiger sig blandt andet med maling indendørs og udendørs, tapetsering, spartling af vægge og mere.

Læs mere

ISS_0969_00052 (1)

Glarmester

Trænger dine vinduer til en udskiftning til mere energibesparende ruder, så du får en besparelse på varmeregningen? En Glarmester udfører stort set alt i glas, og du kan indhente tilbud.

Læs mere

ISS_10259_03094 (1)

Ventilation

Et godt indeklima er vigtig for vores trivsel og vores sundhed. Har du en opgave der omhandler ventilation, så indsend din opgave i dag og modtag tilbud fra en række firmaer.

Læs mere

ING_19060_24598 (1)

Gulv

Skal du have lagt nyt gulv, afhøvlet det eksisterende eller slebet det nuværende, så er et gulvfirma det du skal have fat på. Gulvfirmaer specialisere sig i gulve og kan forvandle et nedslidt gulv til nyt.

Læs mere

ISS_4499_00634 (1)

Kloak

Som boligejer bærer du alene ansvaret for både afløb og kloakker på din grund. Vedligeholdelse af kloak og afløb kan spare dig for mange penge. Har du en kloak opgave, så indhent her gratis tilbud på din opgave.

Læs mere

asfalt

Asfalt

Har du en opgave der indebærer asfalt? Asfalt er den foretrukne belægning når der er tale om store arealer der skal belægges. Indsend opgaven i dag og modtag gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Læs mere

ISS_3074_00768 (1)

Brolægning

Skal du have lagt sten i indkørslen, anlagt en stenterrasse eller lavet en gangsti i haven? En brolægger arbejder med det til dagligt, hvilket er din garanti for et godt stykke håndværk med høj præcision – indhent dine tilbud lige her..

Læs mere

02B46690 (1)

Anlægsgartner

Trænger din have til en renovering, skal du have etableret en ny have eller et nyt haveanlæg, fældet træer, eller er du på udkig efter vedligeholdelse af din have? Her på siden kan du indhente flere gratis tilbud.

Læs mere