Din stil, dine valg!

Drømmen om det perfekte badeværelse er nu mere inden for rækkevidde end nogensinde før takket være Gratisbyggetilbud. Med vores ekspertise fra mere end 300 badeværelsesprojekter gennem de sidste to år, forstår vi dybden af betydningen bag skræddersyede løsninger, der opfylder dine ønsker og behov på en måde, der er unik og med økonomisk fordel til dig.

Innovativ tilgang til badeværelset for øget effektivitet

Vi tror på at gøre hele processen så glat og effektiv som muligt, og det er derfor, vi har indført innovative løsninger som online besigtigelser. Ved at udnytte vores digitale værktøjer kan du nu opleve en besigtigelse af dit badeværelse og få de tilbud du skal bruge et og samme sted. helt uden behov for at der kommer håndværkere ind i dit hjem. Dette ikke kun sparer tid og ressourcer, men det giver dig et bedre sammenlignings grundlag for de indhentede tilbud. Det giver også en mere udførlig forståelse for hvad prisen indeholder.

Når plads og økonomi ikke skal diktere, er en åben grundplan for badeværelset enormt smukt.

Er der noget vi igennem de seneste år har lært, så er det at vi ikke kender fremtiden og da slet ikke kan kontrollere den. Et badeværelse er en enormt intim og personlig del af hjemmet og du fortjener at det udtrykker dine behov, ønsker og præferencer. 
Hos Gratisbyggetilbud er vi her for at hjælpe dig med, at forvandle dit drømmebadeværelse til virkelighed. Vi har derfor lavet en mini guide til nyt badeværelse.

1. Find din stil

Første skridt på rejsen mod dit drømmebadeværelse er at finde frem til den stil du “tænder” på. Moderne og minimalistisk? Klassisk og elegant? Eller måske noget helt tredje? Uanset hvilken stilretning du ønsker at gå, er vi din personlige sparringspartner på vejen. Du kan læse mere om “stil” valg længere nede.  

2. Få mest muligt ud af dit badeværelse

Uanset størrelsen på dit badeværelse, handler det om at kombinere praksis med design og deri udtryk, således at du kan udnytte rummet optimalt. Smarte løsninger og kreative ideer, kan gøre selv det mindste badeværelse til en luksus-oase. Husk at der er enkelte vigtige regler der skal følges når det kommer til vådrum/vådrumszoner. 

3. Materialevalg

Når det kommer til dit drømmebadeværelse, er valget af materialer altafgørende. Dette er ikke blot et spørgsmål om æstetik, men også om funktion og holdbarhed. Et badeværelse er et rum, der skal modstå meget – fra daglig brug til fugt og varme. Derfor er det afgørende at vælge materialer, der kan klare disse udfordringer, og samtidig opfylde dine personlige designønsker. læs mere om materialer længere ned på siden.

Gratisbyggetilbud ApS

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det rette match indenfor håndværkere.

Hos Gratis Byggetilbud gør vi det nemt og simpelt.

Udfyld formularen her på siden, og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente byggetilbud som du modtager helt uforpligtende og gratis.

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Telefontider:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Ronnie R. Zimling
Partner & COO

70 60 06 20
kontakt@gratisbyggetilbud.dk

Badeværelset og materialevalg

Et badeværelse er ikke blot et funktionelt rum, det er også en kilde til afslapning og velvære. Men for at skabe det ideelle badeværelse er der mange faktorer at overveje, fra design og materialer til regler og priser.

I vores guide vil vi udforske hvert enkelt af disse aspekter og give dig indsigt, tips og råd til at hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse. Vi starter med en nærmere undersøgelse af de forskellige klinker, da valget af gulv- og vægbelægning spiller en afgørende rolle i badeværelsets æstetik og funktionalitet. Herefter vil vi dykke ned i de vigtigste regler og forskrifter, der skal overholdes, når du planlægger og bygger et badeværelse.

Kan du relatere til en der har stået i dine sko? her fortælle vores kunde fra Nordsjælland om hendes oplevelse med gratisbyggetilbud. Vi har formidlet en række opgave for hende igennem primo 2023.

Opgaverne indeholder tag, indvendig ombygning, statiske beregninger, 3D materiale, badeværelser, køkken, vinduer og facade isolering. Vi er stolte over denne skønne udtalelse.