foldet arkitekttegning af et renoveringsprojekt

Få hjælp til din byggeansøgning

  • Faglig sparringspartner – Vi hjælper dig hele vejen
  • 2 års reklamationssupport
  • Mere end 60.000 løste opgaver i bagagen

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? Så læn dig tilbage og indsend dit projekt til gratisbyggetilbud. Vi står klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projektbeskrivelse og skriver det tilbud du mangler. Herefter er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligge indenfor 15% af hinanden. Hvis det ikke lykkes fortsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og med vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog. Derved kan vi få aftalen i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakte og besøge dig.

Byggeansøgning – Modtag tilbud på ansøgning til byggetilladelse

Hvis du ønsker at starte et byggeprojekt skal du have en byggetilladelse. For at opnå en byggetilladelse skal du lave en byggeansøgning.

Hvorfor vælge os til din byggeansøgning?

At ansøge om byggetilladelse kan være en kompleks og tidskrævende proces. Vi kan hjælpe dig med din byggeansøgning uanset hvilken kommune du søger byggetilladelse til og uanset hvilken type byggeprojekt du søger. Med vores hjælp kan du sikre en hurtig og problemfri ansøgningsproces hvor alle krav og retningslinjer bliver overholdt. Her er nogle af de fordele, vi tilbyder:

  • Ekspertise i byggeansøgninger: Vi huser erfarne byggeledere, ingeniører og arkitekter, som har mange års erfaring med at udarbejde byggeansøgninger, der opfylder alle krav uanset om du bor i Københavns kommune, Århus, Odense eller et andet sted i Danmark.
  • Arkitekttegninger i høj kvalitet: Du modtager detaljeret arkitekttegninger, der inkluderer grundplan, snittegninger, facadetegninger, tagplan og situationsplan.
  • Statiske beregninger: Du får hurtige og præcise statiske beregninger til din byggeansøgning.

Stærk samarbejdspartner under hele byggeprocessen

Hvis du, foruden en byggetilladelse, har brug for en stærk samarbejdspartner til flere faser af byggeprocessen, så tilbyder vi følgende:

  • Få en personlig byggerådgiver: Du modtager, uden omkostning, en erfaren byggerådgiver som din sparringspartner under hele processen.
  • Stærk samarbejdspartner indenfor alle typer byggeprojekter. Du modtager gratis tilbud på indendørs byggeprojekter og udendørs byggeprojekter.
  • Netværk med over 400 håndværkere: Tillige med din byggeansøgning forhandler vi en god pris til dig på ethvert type byggeprojekt fra vores store netværk af håndværkere.
  • 2 års reklamationsupport: Med os, får du 2 års support på dit byggeprojekt. Vi tager ansvar overfor vores kunder. Vi mener det når vi siger at vi hjælper dig under hele byggeprocessen, det gælder også bagefter. Hvis du har nogen spørgsmål, indvendinger eller klager til byggearbejdet, så skal du bare henvende dig til os indenfor 2 år, så hjælper vi dig.

Hvad er en byggeansøgning?

Ethvert byggeprojekt skal overholde gældende byggeregler og krav fra kommunen. Er det ombygning, badeværelsesrenovering, totalrenovering eller et nyt tag, så kræver det en byggetilladelse fra den kommune byggeriet foregår i.

En byggeansøgning indeholder detaljeret oplysninger om projektet, herunder statiske beregninger, arkitekttegninger beskrivelser af materialer og konstruktionsmetoder, samt en eventuel vurdering af det omkringliggende miljø. Det er vigtigt at indsende en korrekt og detaljeret byggeansøgning.

Mand og kvinde gir hånden til en byggeleder mens håndværkere er i færd med at måle vinduer op i baggrunden.
Tre ingeniører og byggeledere diskutere arkitekttegninger og statiske beregninger

Hvorfor er det vigtigt med en byggeansøgning?

Det er vigtigt med en detaljeret byggeansøgning af flere årsager:

  • Lovmæssige krav: For at overholde kommunens gældende bygningsreglementer er det lovpligtigt at få en byggetilladelse, før arbejdet kan påbegyndes. Uden en byggetilladelse risikerer du juridiske konsekvenser fra kommunen.
  • Sikkerhed: en godkendt byggeansøgning sikrer, at dit byggeprojekt overholder alle gældende krav og standarder. Statiske beregninger og arkitekttegninger sikrer at konstruktionen er stabil og overholder bygningsreglementet.
  • Kvalitet og funktionalitet: Ved at udføre de nødvendige procedurer sikrer du, at dit byggeprojekt bliver udført korrekt fra start til slut.

Hvad indeholder en byggeansøgning?

At udarbejde en fyldestgørende byggeansøgning kræver præcision og en forståelse for de gældende bygningsreglementer og kommunale krav. Her er hvad en byggeansøgning typisk indeholder:

  • Ansøgningsformular: Det er en formular, som skal udfyldes med grundlæggende oplysninger om ansøgeren og projektet.
  • Projektbeskrivelse: En detaljeret beskrivelse af byggeprojektet. I dette afsnit beskriver vi formålet med projektet, samt omfang og forventet tidsplan.
  • Arkitekttegninger: Professionelle arkitekttegninger, der giver et billede af bygningens design, layout, dimensioner, facader og placering. Tegningerne skal være præcise og overholde gældende byggeregler.
  • Statiske beregninger: Det er beregninger over bygningens strukturelle integritet. Statiske beregninger skal udføres af en certificeret ingeniør. Disse beregninger sikrer, at konstruktionen er modstandsdygtig overfor både interne og eksterne belastninger.
  • Situationsplan: En plan, der viser bygningens placering i forhold til grunden, nabobygninger og andre relevante forhold. Planen hjælper med at sikre, at bygningen overholder afstandskrav og andre regulativer.
  • Miljømæssige vurderinger: Det kan være nødvendigt at inkludere miljøvurderinger hvis projektet potentielt kan påvirke det omkringliggende miljø i en betydelig grad.
  • Materialevalg og konstruktionsmetoder: Beskrivelser af de materialer, og de metoder, der vil blive brugt i forbindelse med byggeriet.
  • Nabohøring: I nogle tilfælde skal naboerne høres om byggeprojektet.
Ingeniør i færd med at udføre statiske beregninger
Bent og Bents kone sidder og udfylder formularen for et gratis byggetilbud på gratisbyggetilbud.dk

Har du brug for en byggetilladelse til dit byggeprojekt?

Har du brug for at få udarbejdet en byggeansøgning, så kontakt os. Vi huser erfarne arkitekter, ingeniører og byggeledere som kan sørge for at din ansøgningsproces går fuldstændig som det skal. Du skal blot udfylde formularen, eller ring til os her, så klarer vi resten.