Byggeansøgning

Hvis du ønsker at starte et byggeprojekt skal du have en byggetilladelse. For at opnå en byggetilladelse skal du lave en byggeansøgning.

Hvad er en byggeansøgning?

En byggeansøgning skal du indsende til din kommune uanset hvilken type byggeprojekt du ønsker at starte. Er det ombygning, nybyggeri eller renovering, så skal du bruge en tilladelse fra kommunen til at starte projektet.

Det er fordi, at byggetilladelsen sørger for at byggeprojektet overholder gældende lovgivning.

Hvorfor er det vigtigt med en byggeansøgning?

Det er vigtigt at gennemgå processen med at opnå en byggetilladelse. Det er for at sikre at byggeprojektet foregår på en sikker og hensigtsmæssig måde.

Byggetilladelsen hjælper både byggeleder, og det omliggende miljø. En byggetilladelse er derfor et bevis på at byggeriet lever op til kravene for sikker og lovligt byggeri i kommunen.

Hvad indeholder ansøgningen?

En ansøgning skal typisk indeholde en projektbeskrivelse der detaljerer projektets omfang og formål, samt en forventet tidsramme for byggeprojektet fra start til slut.

Ansøgningen skal tillige indeholde arkitekttegninger og planer, som eksempelvis en situationsplan der viser bygningens placering i forhold til dets omgivelser. Det skal også indeholde plantegninger af bygningen, samt facadetegninger og snittegninger.

Det er vigtigt, at ansøgningen også indeholder statiske beregninger der viser strukturens sikkerhed, samt jordbundsundersøgelser og evt. miljørapporter.

Har du brug for hjælp til din ansøgning?

Har du brug for hjælp til byggeansøgning, så kontakt os hos Gratisbyggetilbud. Vi huser erfarne byggeledere, som kan hjælpe dig med at komme i mål med din byggeansøgning.

Gratisbyggetilbud ApS

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det rette match indenfor håndværkere.

Hos Gratis Byggetilbud gør vi det nemt og simpelt.

Udfyld formularen her på siden, og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente byggetilbud som du modtager helt uforpligtende og gratis.

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Telefontider:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Ronnie R. Zimling
Partner & COO

70 60 06 20
kontakt@gratisbyggetilbud.dk

4 trin for et gratis byggetilbud

  1. Indsend dit projekt til os
  2. Vi mødes online og gennemgår projektet
  3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud
  4. Valg af tilbud