Modtag tilbud på totalrenovering – vi gør det nemt for dig! 

Når det kommer til ønsket om at forandre dit hjem, kan projekter generelt variere i størrelse og kompleksitet. Det kan være en lille ændring, så som at male en væg, eller det kan være en omsiggribende total transformation af dit hjem, en totalrenovering.

Uanset projektets omfang, så er Gratisbyggetilbud din sparringspartner og vi kan hjælpe med at gøre processen nem og problemfri.

Selv små indtag kan have en stor indflydelse på udseendet af dit hjem. Et friskt lag maling, nyt lys eller opdaterede møbler kan kan give et rum nyt liv. Men selv mindre projekter, der kan synes ubetydelige, kan gøre det udfordrende at finde de rette håndværkere til jobbet.

Det er her vi, Gratisbyggetilbud kommer ind i billedet. Vi gennemgår opgaven sammen med dig online og udbyder den i vores platform med et hav af kvalificerede håndværkere, der kan hjælpe med dit projekt, så du kan fokusere på at skulle nyde det færdige resultat.

Større renoveringsprojekter er overvældende, der er enormt mange faktorer, der spiller ind og som skal overvejes, for ikke at sige regler der skal følges.

Det er svært at starte rejsen med at skulle finde de rette folk, sikre de ikke stikker af undervejs, går konkurs eller endnu værre laver et dårligt stykke arbejde. Ved alle renoveringer skal der skabes overblik over budgettet, navigeres i myndighedsprocessen med statiske beregninger, byggeansøgning og meget mere.

Ved at bruge Gratisbyggetilbud får du samlet alle tilbud et sted.  Vi hjælper med at finde de bedste håndværkere til dit projekt. Når det hele er samlet et sted bliver det nemmere at overvåge omkostningerne og sørge for, at alt går efter planen. Lad os tage rollen som dine projektledere, så du kan slappe af og se dit hjem udvikle sig foran dine øjne.

Gratisbyggetilbud bygger på visionen om at disrupte markedet, når det kommer til overpris på håndværkere. Men også på myndighedsprocessen har vi fundet frem til de bedste talenter i verden og derfor vil vi altid være mindst 15% billigere end samtlige danske virksomheder der yder denne service. Læs mere om processerne og krav på området under myndighedsprojekter

Uanset om dit hjem trænger til en lille omgang eller en totalrenovering, gør Gratisbyggetilbud processen nem og tryg. Vi er her for at hjælpe dig med, at realisere din drøm om det hjem du gerne vil leve i, uanset størrelsen på dit projekt. 

Gratisbyggetilbud ApS

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det rette match indenfor håndværkere.

Hos Gratis Byggetilbud gør vi det nemt og simpelt.

Udfyld formularen her på siden, og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente byggetilbud som du modtager helt uforpligtende og gratis.

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Telefontider:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Ronnie - Partner og COO hos Gratisbyggetilbud

Ronnie R. Zimling
Partner & COO

70 60 06 20
kontakt@gratisbyggetilbud.dk

4 trin for et gratis byggetilbud

  1. Indsend dit projekt til os
  2. Vi mødes online og gennemgår projektet
  3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud
  4. Valg af tilbud
Lille hvid model af et hus på et bord med en hvid arbejdshjelm i baggrunden

Links?

  • Finansiering
  • Guide til renovering

Når der er tale om projekter, hvor en leverandør eller entreprenør har ansvaret for at koordinere flere faggrupper, kaldes det ofte for hovedentreprise eller totalentreprise, forholdet der skiller begreberne er afhængig af omfanget af entreprenørens ansvar.

I en hovedentreprise har hovedentreprenøren det overordnede ansvar, for at koordinere de forskellige håndværkere eller faggrupper, som skal arbejde på dit byggeprojekt. Bygherren eller ejeren af projektet indgår dog typisk selv kontrakter med de forskellige underleverandører.

I en totalentreprise står totalentreprenøren derimod for hele byggeprojektet, både planlægning, design, bygning, og koordinering af alle underleverandører og faggrupper. Det er totalentreprenøren, som indgår kontrakter med underleverandørerne, og bygherren har kun en kontrakt at forholde sig til – den med totalentreprenøren.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud, Her står vi klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projekt beskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om om priserne afspejler markedet, priserne skal gerne ligger indenfor 15% af hinanden, lykkedes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog og vores erfaringer vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog og derved kunne endelig aftale i hus med håndværkeren. Håndværkere har 7 hverdage til at kontakt og besøge dig.