Find den rette håndværker i dag!

  • Faglig sparringspartner – Vi hjælper dig hele vejen
  • 2 års reklamationssupport
  • Mere end 60.000 løste opgaver i baggagen

Modtag byggetilbud på ombygning

Det er dit hjem, der er i fokus når du ønsker forandring. Skab drømmehjemmet med Gratisbyggetilbud

Når vi tænker “ombygningsprojekter”, er det på denne side med fokus på indvendige konstruktionsændringer. Det er et område som ofte overses, men nogle af de mest dramatiske og værdiforøgende ændringer kan faktisk ske inden for hjemmets fire vægge.

Fra kreative tanker til nye plantegninger og tilføjelse af nye funktionelle områder, så kan indendørs ombygning transformere dit hus eller lejlighed til en helt anden størrelse – ikke det perfekte hjem, men dit perfekte hjem.

Åbne planløsninger trender stadig i 2024 – boliger bliver fortsat mere og mere åbne. Især ældre boliger, fra en tid med små, afskærmede rum, kan ved at reorganisere vægge, skabe et mere rummeligt og lysfyldt miljø.

En af fundamenterne bag trenden, er sociale rum – hvor køkken, spise- og opholdsrum flyder sammen. Her kan det at installere gulv til loft vinduer gøre en stor forskel for lys og gøre boligen mere eftertragtet. 

Et veludført indendørs ombygningsprojekt, kan være med til at øge værdien af dit hjem markant. Moderne, rummelige køkkener og badeværelser er særlig attraktive for potentielle købere og kan give et betydeligt afkast ved videresalg.

LAD DIN BYGGEDRØM GÅ I OPFYLDELSE MED 4 TRIN

1. Indsend dit projekt til os

Er jagten gået ind efter en håndværker til din opgave? Så læn dig tilbage og Indsend dit projekt til gratisbyggetilbud. Vi står klar til at hjælpe dig trygt frem til de tilbud du mangler, for at kunne tage en beslutning

2. Vi mødes online

For at kunne hjælpe dig med at spare tid og besværet ved at indhente tilbud, starter vi med at gennemgå dit projekt online. Vi indsamler de nødvendige oplysninger, laver projektbeskrivelse og skriver det tilbud du mangler, så er det tid til at aktivere vores netværk af håndværkere

3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud

Vi kan efter de første 2 bud se om priserne afspejler markedet. Priserne skal gerne ligge indenfor 15% af hinanden. Lykkes det ikke forsætter vi indtil vi står med en række tilbud der passer til dig. Gennem løbende dialog, og med vores erfaringer, vil vi sammen kunne slå til på det rette tidspunkt.

4. Din accept – vi får dig i mål!

De indkomne tilbud samles på din profil her på siden. En accept fra dig betyder, at du nu er klar til at gå i endelig dialog. Derved kan vi få aftalen i hus med håndværkeren. Håndværkeren har 7 hverdage til at kontakte og besøge dig.

Gratisbyggetilbud ApS

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det rette match indenfor håndværkere.

Hos Gratis Byggetilbud gør vi det nemt og simpelt.

Udfyld formularen her på siden, og lad os hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente byggetilbud som du modtager helt uforpligtende og gratis.

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

Telefontider:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

Kontakt

Ronnie - Partner og COO hos Gratisbyggetilbud

Ronnie R. Zimling
Partner & COO

70 60 06 20
kontakt@gratisbyggetilbud.dk

4 trin for et gratis byggetilbud

  1. Indsend dit projekt til os
  2. Vi mødes online og gennemgår projektet
  3. Vi hjælper dig til det bedste tilbud
  4. Valg af tilbud
Lille hvid model af et hus på et bord med en hvid arbejdshjelm i baggrunden

Links?

  • Finansiering
  • Guide til renovering

projektledelse - bygningskonstruktion - planlægning - ombygning

Hos GratisByggetilbud er vi dedikerede til at hjælpe dig med, at gøre dit indendørs ombygningsprojekt til en succes. Vi forbinder dig med dygtige håndværkere, men kan på forhånd være din sparringspartner i forhold til plantegninger, statiske beregninger, 3d tegninger med mere.

Fra idéfase til færdigstillelse, gør dit drømmehjem til virkelighed med GratisByggetilbud. Start dit indendørs ombygningsprojekt i dag!

Kan du relatere til en der har stået i dine sko? her fortæller vores kunde fra Nordsjælland om hendes oplevelse med gratisbyggetilbud. Vi har formidlet en række opgaver for hende igennem primo 2023.

Opgaverne indeholder tag, indvendig ombygning, statiske beregninger, 3D materiale, badeværelser, køkken, vinduer og facade isolering. Vi er stolte over denne skønne udtalelse. 

miniaturehus der står på en arkitekttegning med en byggehjelm i baggrunden

Du kan naturligvis ringe til os, eller blot oprette et projekt. Du kan også opleve en personlig og professionel service direkte fra din computer eller smartphone med et 30 min. online møde.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt. Sparring og  indhentning af gratis tilbud gennem vel udført beskrivelse af dit projekt og video dokumentation.  Vi gør det nemt for dig og ser frem til at gennemgå dit projekt. Kontakt os i dag for ombygning.